Bebek bezi 💩

tsk ederim güzel anneler​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Ben hepsini denedim beş para etmez.en güzeli Prima premium care tek geçerim :+1:

Arkadaşlar EVY BABY hakkında yorumlarınız nedir?

1 Beğeni

Duymadım kız ben bu markayı ya da duydum ama şimdi hatırlayamadım

Merhabalar kızlar bebek doğmadan önce bez ve ıslak mendil stok yapsam acaba sonrası için sıkıntı olurmu yapan varmı

1 Beğeni

Yeni dogan yazanlardan alırsan bezi sıkıntı olmaz maaddi anlamda daha iyi oluyor hersey gunden gune pahalanıyor hersey bende stok yapmaya basladim

1 Beğeni

Islak mendiller oda ısısısından etkileniyor bence birkac ay once aldıgım ıslak mendilin kurumus oldugunu gordukten sonra fazladan almayı bırakmıştım.

1 Beğeni

Merhaba canım aramıza hoşgeldin :partying_face:

Gebeliğin hayırlı olsun :smiling_face_with_three_hearts:

Hiç bir sıkıntı olmaz aksine indirimli almış olursun tasarruf edersiniz

2 Beğeni

Bebek bezi hangi marka iyi kullananlar yazabilir mi

Sleepy memnundum ben ama bütçe olarak daha uygun olsun derseniz E Bebek’te baby me bezleri var sık sık da indirime giriyor. Ben ondan çok memnunum

2 Beğeni

Pro baby kullanmaya başladım,4 numara sızdırdı bakalım 5 numara sızdıracakmı

Sleepy natural yeşil olan paket mi sleepy bio natural mavi olan paket mi hangisi daha iyi alacağım kararsız kaldım

Ben daha doğmadan sleepy stok yapıyorum indirim yakaladıkça birkaç kişiye sordum sleepy pişik yapmıyormuş çünkü beklemekle aşırı pahalı oluyor malum bezler sleepy natural alıyorum

Yani cnm ben natural stok yapmaya başlamıştım ama 1 tane bio natırel aldım çünkü 2x avantajlı paketi sonuçta markası aynı diye düşünüyorum

Teşekkür ederim

1 Beğeni

Bio natural mavi paket :pinched_fingers:t2: natural olan bezi bio naturale göre daha küçük.

3 Beğeni

Teşekkür ederim şimdilik uygun fiyata buldum diye naturali aldım olmazsa değiştiririm bakalım deneyip göreceğiz :bouquet:

Trendyol’da sleepy indirime giriyor sürekli. Ama satıcı sleepy olsun mutlaka​:pinched_fingers:t2:

1 Beğeni

Hangi marka aldınız