Merhaba hanımlar elimde baby me ve sleepy ıslak mendilleri var hadi hep beraber karşılaştırma yapalım. Neleri inceleyelim
Mendil büyüklüğü İncelik-kalınlık Kokusu Kuruluk-ıslaklık (Kimi ıslak mendiller çok ıslak oluyor ve silerken köpürüyor ya)
Ben şimdi Pure Wipes kullanıyorum, içeriği,kokusu, büyüklüğü, kalınlığı vs güzel ama çok ıslak maalesef. Silerken köpük köpük gibi oluyor böyle. O yüzden pek memnun kalmadım
Ben kizimda islak mendilleri yikayip bi kaba koyup nemli nemli öyle kullanirdim yine ayni sekildr kullanicam iyice arindirip kullanicam silerken köpürüyor o beni rahatsiz ediyor
Ben bezide ıslak mendilide molfix aldım ıslak mendili ne kuru ne ıslak ve kalın çok güzel emiciliği var bebeklerin teninde de isilik yada pişik yapmıyor
Bu kadar detay aklıma gelmemişti ıslak mendillere daha farklı gözle bakmaya başladım teşekkür ederim
Kimyasalları gitsin diye mi böyle yapıyorsun
Çok güzelmiş elimdeki ıslak mendiller bitince muhakkak ben de denemek istiyorum teşekkür ederim
Rica ederim
Büyüklükleri ve kalınlıkları aynı. Sleepy pembe olanın kokusu daha hafif Sleepy yeşil kokusu biraz ağır ve kötü Baby me güzel kokuyor. Bu kadar güzel kokması ne kadar dogru tartışılır.
Sleepy sarı olanın pişik yaptığına dair yorumlar okumuştum. Yeşil ve pembede ve baby me’de bu durumu yaşamadım
Sleepy yeşil bitmesine yakın suyu çok artıyor. Deride hafif ıslaklık bıraktığı için Günay’ı ek olarak kurulama gereksinimi duydum. Baby me ve sleepy pembede henüz bu durumu yaşamadım.
Hepsinin içeriği temiz.
Bütçe olarak baby me daha uyguna geliyor.
Hiç birinde köpürme durumu olmadı
Fazla ıslak olan ıslak mendiller için bi kaç kişi bana demişti ki ıslak mendilini bi ters bi düz edin.Islaklığı yayılıyormuş.öbür türlü dibine çöküyor.eğer öyle bir sıkıntı yaşıyorsan deneyebilirsin canım
Aynen ne kadar saf deseler de inanmiyorum ben pamukla suyla temizleyenlerde var ama ugrastirici o biraz bi paket islak mendili aliyorum çesmenin altinda yikiyorum köpüğü gidene kadar sonra da dondurma kutulari var ya kiloluk falan tek tek katlayip koyuyorum ona öyle kullaniyorum kışın biraz daha nemli birakiyorum petegin üzerine koyuyorum soguk olmuyo popişi üşümüyor bebisin cildi cok hassasti benim kizin böyle bi yöntem bulmustum kendimce bu defa da aynisini yapicam
O zaman sıkıştırılmış mendiller tam sana göre. Bir incele istersen
İlk defa duydum simdi baktim harika bisey denenebilir gercekten
Hatta ıslak mendiller kurumasın diye ters koyuyorlar
Yine ayni markadan gidiyorum baby tuco dan cok memun olanlar var sepete ekledim 12×90 olani bakalim kullaninca görecegiz kalitesini umarim dediginiz gibi tabakasi cok ince ve ıslak olmaz
Yorumlarınızı bizimle de paylaşır mısınız siz memnun kalırsanız ben de almayı düşünebilirim
Baby Turco’nun mavi renkli olan paketi hiç güzel kokmuyor. Daha önce kullandım
@Ayşegüll baby me de güzel ama çıkması zor oluyor ben en çok molfix mavi ve sleepy pembe olanı sevdim yukardaki buyüteç kısmına karşılaştirma yazarsaniz deterjan ve pişik kremi karşılaştirmaları da var