Ben yenidoğanı toplamda 4 5 takım alt üst almışımdır hemen büyüdükleri için 3 ay aldım
0-3 ay mı 3-6 ay mı
0 3 almıştım biraz da 3 6 alacağım hepsinden biraz biraz alıyorum Okuduğum ve konuştuğum kadar herkes çabuk büyüyor dedi o yüzden katlayıp falan da kullanılıyormuş o yüzden abartmadan azar azar almaya karar verdim
Çıtçıtlı zıbın yenidoğan bedeninde kaç tane gerekir yenidoğan bedeninde zıbın şuan sadece 10lu hastane çıkışında var 1 tane . Yedek olacak Çıtçıtlı zıbınları 1-3 ay aldim ama yenidoğan bedeninde de almam lazim mı
Görümcem alma hiç yenidoğan dedi ama ilk 20 gün falan kullanılıyor sonuçta ben kendimi zora sokmamak için aldım birkaç tane deneme yanılma öğrenicez
O konuda bende cok sıkıntılıyim ne alacagimi bilmiyorum
Bebiş çabuk büyüse bile ilk zamanlar için gerekli bence hastane çıkışında birer tane oluyor e kirleniyor sık sık diyolardı anneler o yüzden ben biraz yenidoğanda aldım
0-3 ay almanızi öneririm. Yenidogan olarak alirsanız sadece 28 gün giyiyorlar.
Hem 0-3 ay hafif büyuk geldigi icin giydirmesi de çok kolay oluyor. Çünkü ilk doğdugu zaman bebeğe dokunurken bir sey olursa korkusundan dolayı tedirgin dokunuluyor.
Eger kış annesi isesiniz bol bol takım ve zıbın almaktan çekinmeyin çok sık ust batirıyorlar. Bazen şişi kiyafetine sızmasa bile devamlı kusuyorlar. Bazen gunde 5 zıbın degiştiriyorum bazen 1
Yenidoğan bedeninde zıbin tekrar almana gerek yok. Hafif büyük olarak giydirmesi kolay oluyor. Yenidoğan diye zibın alirsan sadece ilk 28 gün giyer sonra cam bezi olur
Bebeğin bol giymesi beni rahatsız etmemişti. Sizi rahatsız eder mi
@Hasen @Elif-94 abartmıyorum şuan bizim sadece 0-3 ay 14 zıbınimiz var. 2 tanesinin kalıbi darmış sadece 28 gün giydi. Ben sadece hastane çikısını yenidogan kalıbı aldım digerleri hep 0-3 ay
ben 0-3 ay aldıklarım 2_2 ya da 3_3 aldım 0-6 aylıkları fazla aldım ama çabuk büyüdüğü için
Çok teşekkür ederim
Ben çok birşey almadım sadece kişiye özel olanları almaya basladim, ailede 2 tane biri 1 diğeri 2 yaşında erkek çocuğumuz var. Onların küçüklerini almaya başladım. Ben değerlendirmeyi daha çok istiyorum. Bebekler hemen büyüyor aldığın gözükmüyor. Anca yürümeye başlayınca aldığın şeyler güzelmiş deniliyor
Bende 0-3 ay ve 3-6 ay aralığında aldım daha çok
Kızlar benim sorum olacak Ya ben bir sürü kıyafet vs alıyorum ilk günden beri her birinden en az 10 ar tane falan bugün ablam geldi aldıklarımı gösterdim ya bunlar çok az dedi Bende şaştım kaldım kimisi fazla alma diyor kimisi ise az almışsın diyor sizce ne yapmalıyım Bu arada ablamın 3 çocuğu var ve tecrübeli çocuk konusunda
Misal ne aldın ve kaç ay aldın genellikle ? 2. çocuk annesi olarak ben de ona göre yorum yapayım bakalım @Gulsen95
Şöyle aldıklarımın hepsi ya 0-3 yada 3-6 ay
Sayılarını tam bilmesemde tulum yaklaşık 11 tane Hastane çıkşı 10 tane vardır Çoraplar Eldivenler hem Hastane çıkışında var hemde kendim 2 set aldım her birinde 2şer çift var Zıbınlar 15 tane falan vardır Önlük 5 tane set halinde ve zaten Hastane çıkışındada var keza şapkada öyle ekstra olarak 4 tane falan aldım 2 çift patik aldım Ayakkabı 4 tane falan aldım ama onlar öyelsine aldım bebek direk giyemez zaten Kundak bile bana 2 tane hediye geldi normalde kundak yapmayı düşünmüyorum 2 kalın 2 ince ve 1 yorgan uyku seti şeklinde var
Ağız mendili 3 set aldım
Sadece yelek hiç almadığımı fark ettim.
Şöyle zaten ekim ayında gidip kalın kışlıklar alacaktım zaten bir kaç parça ama ablam öyle deyince tamamen modum düştü dedim becerememişmiyim alışveriş işini
Bana az gelmedi ablanız neyi az buldu acaba
Bence hiç az değil ki zaten bebekler çabuk büyüdüğü için fazla fazla alıp biriktirmeye gerek yok. Büyüdükçe almak daha mantıklı. İlk etap için bence aldıkların gayet yeterli. Az değil kesinlikle