Bende 3.çocuk annesi olarak aldıklarını yeterli buldum.Kullandıkça ve bebek büyüdükçe ihtiyaç listeni ona göre yapıp rahatlıkla kendini yormadan alabilirsin.Şuan için aldıkların bence yeterli. Bende ilk gebeliğimde bundan daha fazlasını almıştım heveslenip ilk çocuk diye.Bana da ablam biraz daha mı alsam demişti.Sebep olarak da her kirlendiğini hemen yıkamıyorsun koca makineyi de üç parça için açmak olmaz bol bol al bir kere de yıka demişti
Vallah bakalım artık ekimde gidip kışlık alırım inşallah
Bence gayet yeterli hediye kıyafet de çok geliyor. Yetersiz olduğunu düşünürseniz hemen e bebekten bir gün içinde kargo ile elinize ulaşır. Kendinize stres yapmayın
Hiç yıkamaya fırsat olmadan giyer bence bunları, sonuçta ilk 3 ay en hızlı gelişim. 3 ve 6 da öyle aslında çok almayın derim. Penye yelekler alınabilir. Zaten ne ara büyüdü yenisini almam gerek dersiniz 2 ay sonra
@Gulsen95 Bir güne mi Ablan birazcık abartmış sanki Yok yok gayet yeterli
Hediye beklentim yok açıkçası ki zaten gelende kimse yok 1 veya 2 kişi dışında canım
Ama hepinizin söylediği gibi artık yetmez ise direk sipariş veririm olmadı fikirleriniz için hepinize teşekkür ederim vallah moralim yerine geldi
Çünkü gerçekten ilk günden beri devamlı alışveriş yapıyorum hatta zorlanamamak içinde açıkçası ilk günden başladım ama ablam beni çok şaşırttı @NURAN @Cansu @Hulyalarda
Ben body lerini ve zıbınlarını 0-3 aylık aldım ve bebegim küçük olsa bile onları rahat giyiyor.iyikide yeni doğan almamışım diyorum . İlk 0-3ay alınmalı bence. @Elif-94
@Bahar.80 Buraya bakabilirsin
Arkadaşlar doğum çantasına neler koymalıyım? ilk gebeliğim, çok acemiyim de ondan gereksiz şeyler almak istemiyorum
Yenidogan ihtiyac listesi falan yapan varsa paylasabilir mi lutfenn
Ben başlarda ihyaç listesi yapmıştım. Ama listede gereksiz şeylerin olduğunu farkettim. Çevremdeki deneyimli annelere sordum. Ona göre bir liste hazırladım. Biberon, emzik, puset vb. almadım. Doğumdan sonra ihtiyacım olursa alırım. Yenidoğan takımı 2 tane aldım. Bebek hızlı büyüdüğü için çok kullanılmıyormuş. Benim doğumum yazın olacağı için şimdilik 15 tane 0-3 ay zıbın aldım. çorap, eldiven, ağız mendili, çarşaf ve 1 pakette bebek bezi aldım. Bebeğimin durumuna göre ilerde ihtiyaçlarımı gördükçe alırım yine.
Ben emzik kullanma taraftarı degılım hiç . Almicam emzik ve bıberon