Ben siveno aldım inşallah iyi gelir bebeğime
Gözüne gelmesin diye çok çabalıyorum geldiyse de hiç ağlamadı. Cildini her banyo sonrası bebek losyonu sürüyorum henüz bir kuruma görmedik
Hangi lasyondan kullanıyorsun? Ben nemlendirici krem kullanıyorum.Lasyonla,krem arasında fark nedir?
Allah nasip ederse inşallah bende gözlerine gelmemesi için dikkat ederim
Arkadaşım Bende dikkat ediyorum . İnşallah @Flz
Çok heycanliyim ya hazırlık yaptıkça heycanim 100 e katlanıyor
Yarın randevu aldım devlet hastanesinde de kontrole gideceğim ultrason da bebeğimi göreyim biraz çok özledim
Ne güzel arkadaşım guzel haberler alırsın inşallah bebeğinle ilgili
@Flz
Ben de dalin kullanıyorum
Annem bir sürü aldı bide stok yaptık
Kızımın vücudunda kırmızı kırmızı şeyler çıktı
İnşallah şampuandan değildir
Çarşamba hastanede randevumuz var
Şampuan gerçekten stok yapılacak bir şey değilmiş
İnşallah inşallah arkadaşım
Bende alerji olayından korkuyorum Dalin için bir kaç anne yazmıştı sanki yanlış degilsem alerji oldu bebek diye
İkisi de aynı arkadaşım şuan baby me kullanıyorum ama kokusunu sevmedim ecowell kullanan arkadaşım var bi elime sürdüm kokusu vs harika. Elimdeki bitse ecowell alıcam
Neyden olduğunu anlayamadık hala. Hastaneye götürdük krem verdiler geçmezse alerji testi yapacağız dediler İşe yaramadı ama krem
Canım benim miniğim inşallah tez zamanda iyileşir inşallah çaresi bulunur
Hepsiburada bebek şampuani Şampuan da indirim var arkadaslar bilginiz olsun
Şampi mustela, nemlendirici losyon ecowell, pişik kremi bübchen aldım hiçbir markanın gönlü kalmasın kıyamam
Açılışı bunlarla yapacağız, bebişin vücudu sevmezse biz kullanırız artık
Dalin kullanıyoruz memnunuz biz
Kızlar Bende Sanpuan almak istiyorum Bebeyim için Oğlumda Dalın Kulanmisdim Simdi bilmiyorum en güzeli hangisi acaba Sizlər hangisini oneriyorsunuz kızlar
Her marka kazansın