Yenidoğan bebek şampuanı, losyon ve deterjan tavsiyesi

Ben siveno aldım inşallah iyi gelir bebeğime

2 Beğeni

Gözüne gelmesin diye çok çabalıyorum geldiyse de hiç ağlamadı. Cildini her banyo sonrası bebek losyonu sürüyorum henüz bir kuruma görmedik

1 Beğeni

Hangi lasyondan kullanıyorsun? Ben nemlendirici krem kullanıyorum.Lasyonla,krem arasında fark nedir?

2 Beğeni

Allah nasip ederse inşallah bende gözlerine gelmemesi için dikkat ederim​:hibiscus::hatching_chick:

1 Beğeni

Arkadaşım Bende dikkat ediyorum . İnşallah @Flz

1 Beğeni

Çok heycanliyim ya hazırlık yaptıkça heycanim 100 e katlanıyor :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::heart::heart::heart:

3 Beğeni

Yarın randevu aldım devlet hastanesinde de kontrole gideceğim ultrason da bebeğimi göreyim biraz çok özledim :heart::heart::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Ne güzel arkadaşım :heart_eyes:guzel haberler alırsın inşallah bebeğinle ilgili :smiling_face: @Flz

1 Beğeni

Ben de dalin kullanıyorum Annem bir sürü aldı bide stok yaptık Kızımın vücudunda kırmızı kırmızı şeyler çıktı İnşallah şampuandan değildir :smiling_face_with_tear: Çarşamba hastanede randevumuz var Şampuan gerçekten stok yapılacak bir şey değilmiş

2 Beğeni

İnşallah inşallah arkadaşım :heart::hibiscus::hatching_chick:

1 Beğeni

Bende alerji olayından korkuyorum Dalin için bir kaç anne yazmıştı sanki yanlış degilsem alerji oldu bebek diye

1 Beğeni

İkisi de aynı arkadaşım şuan baby me kullanıyorum ama kokusunu sevmedim ecowell kullanan arkadaşım var bi elime sürdüm kokusu vs harika. Elimdeki bitse ecowell alıcam

2 Beğeni

Neyden olduğunu anlayamadık hala. Hastaneye götürdük krem verdiler geçmezse alerji testi yapacağız dediler İşe yaramadı ama krem

3 Beğeni

Canım benim miniğim inşallah tez zamanda iyileşir inşallah çaresi bulunur​:expressionless::palms_up_together::hibiscus:

2 Beğeni

Hepsiburada bebek şampuani Şampuan da indirim var arkadaslar bilginiz olsun

1 Beğeni

Şampi mustela, nemlendirici losyon ecowell, pişik kremi bübchen aldım​:joy: hiçbir markanın gönlü kalmasın kıyamam​:joy: Açılışı bunlarla yapacağız, bebişin vücudu sevmezse biz kullanırız artık​:joy::joy:

3 Beğeni

Dalin kullanıyoruz memnunuz biz​:relieved:

2 Beğeni

Kızlar Bende Sanpuan almak istiyorum Bebeyim için Oğlumda Dalın Kulanmisdim Simdi bilmiyorum en güzeli hangisi acaba Sizlər hangisini oneriyorsunuz kızlar

1 Beğeni

Her marka kazansın :rofl::rofl::rofl:

1 Beğeni