Yenidoğan bebek şampuanı, losyon ve deterjan tavsiyesi

Ben kızımda hep mustela kullandım, yine musteladan devam ederim diye düşünüyorum.

4 Beğeni

Mustela, Hipp, Incia ve Ecowell arasındayım​:joy:

Sanırım ilk olarak Ecowell alacağım şampuan+nemlendirici olarak, eğer bebiş memnun kalmazsa saydığım markalardan yavaş yavaş denemeye devam edeceğim :cherry_blossom:

4 Beğeni

Hayırlı geceler​:hibiscus::hugs:

2 Beğeni

Bende en iyisi bir kaç marka alayım iyi gelmezse benle babası kullanırız doğru yu bulana kadar​:sweat_smile:

2 Beğeni

Hipp kullanıyoruz memnunum

2 Beğeni

Birkaç marka almanıza gerek yok, zaten azar azar kullanılıyor uzun süre yeter bir tanesi. Eğer memnun kalmazsanız başka bir marka alırsınız, şimdiden birsürü markayı stok yapmaya gerek yok :blush:

4 Beğeni

4 ay oldu şampuan hala bitmedi. Üstelik hipp küçük boy

4 Beğeni

Ben incia köpük şampuan kullanıyorum. Mustela da almıştık ama onu pek sevemedim. Çok kuruttu cildini.

Yoğun bakımdayken johnsons baby ile yıkamışlardı. O da fena hâlde kuruttu cildini.

3 Beğeni

Johnson’s ben de sevmedim, kötü kokuyor. Hele saç kuruyunca daha kötü koktu

Dalin iyi geldi şimdi aslında. Bitsin diye çok çok kullanıyorum da bitmiyor zalım :joy::joy::rofl::rofl: Hipp ya da incia istiyorum ben de

3 Beğeni

Aslında doğru bebeğim zaten kış bebegi çok yikamam büyük ihtimalle bana cekmisse yanından sinek ucsa grip olur. İnşallah bağışıklığı bünyesi benim gibi değildir :palms_up_together::hibiscus: tek şampuan alirim o zaman incia yazmış kızlar olmadı onu alabilirim çoğunluğu dinleyip​:hibiscus:

3 Beğeni

Evet bir de zaten her banyoda şampuan kullanılması önerilmiyor, haftada bir kez şampuanlı yıkamak yeterli yenidoğan bebişleri​:smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Ay gerek yok öyle almaya arkadaşım. Boşa alıp atma eve. Onun yerine gereken kıyafetini al.

4 tane şampuanı stok yapdık. Şampuanın kücük olanının birincisi hala yarım bile olmadı.:rofl: 3 aylık oluyoruz inşallah :pray:

2 Beğeni

Ушастый нянь şampuanın kullanıyorum

2 Beğeni

Mustelanın şampuanını ve nemlendiricisini kullanıyorum ben gayet de memnunum yumusacik yapiyor cildini

2 Beğeni

Bebeğin giysileri tamam sayılır hediyelerle beraber,:hugs::heart: benim kıyafetim yok sadece 1 takım picama aldım hastane için

2 Beğeni

Evet mustela da memnun kalan anneler çok incia ve mustela arasında kaldım​:hibiscus:

2 Beğeni

200 ml 4 aydır kullanıyorum

2 Beğeni

Cildi nemlendirme göz yakmama bu konuda iyimi. Benim cildim çok kuru çorak Topraklar gibi inşallah kızım çekmez bana bu konuda da

1 Beğeni

Genelde yorumlarda herkes memnunmus

2 Beğeni