Ben kızımda hep mustela kullandım, yine musteladan devam ederim diye düşünüyorum.
Mustela, Hipp, Incia ve Ecowell arasındayım
Sanırım ilk olarak Ecowell alacağım şampuan+nemlendirici olarak, eğer bebiş memnun kalmazsa saydığım markalardan yavaş yavaş denemeye devam edeceğim
Hayırlı geceler
Bende en iyisi bir kaç marka alayım iyi gelmezse benle babası kullanırız doğru yu bulana kadar
Hipp kullanıyoruz memnunum
Birkaç marka almanıza gerek yok, zaten azar azar kullanılıyor uzun süre yeter bir tanesi. Eğer memnun kalmazsanız başka bir marka alırsınız, şimdiden birsürü markayı stok yapmaya gerek yok
4 ay oldu şampuan hala bitmedi. Üstelik hipp küçük boy
Ben incia köpük şampuan kullanıyorum. Mustela da almıştık ama onu pek sevemedim. Çok kuruttu cildini.
Yoğun bakımdayken johnsons baby ile yıkamışlardı. O da fena hâlde kuruttu cildini.
Johnson’s ben de sevmedim, kötü kokuyor. Hele saç kuruyunca daha kötü koktu
Dalin iyi geldi şimdi aslında. Bitsin diye çok çok kullanıyorum da bitmiyor zalım Hipp ya da incia istiyorum ben de
Aslında doğru bebeğim zaten kış bebegi çok yikamam büyük ihtimalle bana cekmisse yanından sinek ucsa grip olur. İnşallah bağışıklığı bünyesi benim gibi değildir tek şampuan alirim o zaman incia yazmış kızlar olmadı onu alabilirim çoğunluğu dinleyip
Evet bir de zaten her banyoda şampuan kullanılması önerilmiyor, haftada bir kez şampuanlı yıkamak yeterli yenidoğan bebişleri
Ay gerek yok öyle almaya arkadaşım. Boşa alıp atma eve. Onun yerine gereken kıyafetini al.
4 tane şampuanı stok yapdık.
Şampuanın kücük olanının birincisi hala yarım bile olmadı.
3 aylık oluyoruz inşallah
Ушастый нянь şampuanın kullanıyorum
Mustelanın şampuanını ve nemlendiricisini kullanıyorum ben gayet de memnunum yumusacik yapiyor cildini
Bebeğin giysileri tamam sayılır hediyelerle beraber, benim kıyafetim yok sadece 1 takım picama aldım hastane için
Evet mustela da memnun kalan anneler çok incia ve mustela arasında kaldım
Cildi nemlendirme göz yakmama bu konuda iyimi. Benim cildim çok kuru çorak Topraklar gibi inşallah kızım çekmez bana bu konuda da