Bebeğim için sampuan araştırıyorum mustela için içerik değişti temiz içerikli değil gibi yazılar gördüm ıncia diye bir marka gördüm temiz içerikliymiş siz hangi markayı tercih ettiniz
@Gizem Ben eyüp sabri tuncer markasının bebek şampuanını düşünüyorum. Kimi marketlerde ulaşımı kolay. Bu marka hakkında olumsuz yorum gördünüz mü?
Bu marka hakkında hiç yorum görmedim ınstagram’da içerikleri inceleyen sayfalar var mühendisin oğlu ve Aysel şanslı oralardan bakıyorum bende sizde bir inceleyin isterseniz
Merhaba kızlar, Bu sabah broşür gördüm. Şok markete johnson’s bebek sabunu, bebek yağı geliyormuş. Uygun diye size de söylemek istedim. Bebeland bebek deterjanı da var ama onu hic araştırmadım o yüzden bilemiyorum. Baby turco ıslak mendili de alacağım deneme amaçlı dursun diyorum
Anca yükledim çünkü telefonda sorun vardı
Teşekkür ederiz paylaştığın için Baby Turco ıslak mendili çok güzel, kullanıyoruz da evde. Şok’un Bebe Land markasının hiçbir ürünü güzel değil, önermem. Islak mendili de çok kötü kokuyor ve aşırı yapış yapış bırakıyor sildiğin zaman. Johnson’s markasının şampuanını ve saç spreyini almıştım kızıma bir dönem, mecbur kalmıştım çünkü bulunduğum yerdeki markette sadece bu marka kalmıştı. Şampuanı göz yaktı ve saç spreyi de kızımın saçını sertleştirmişti. Sonradan araştırınca da temiz içerikli olmadığı kanısına vardım açıkçası. Deneyimlediğim için sizinle de paylaşmak istedim fikirlerimi
Deneyimlerini paylasmana cok sevindim çünkü ben de bebek şampuanı felan alacagim ne alsam bilemedim. Dalin icin de artık iyi degil diye duymaya basladim. En iyisi sebamed olacak galiba ama deterjan olarak ne alsam bilmiyorum bu broşürdekileri aldım bu arada ya napsam
Dalin’i hâlâ kızımda kullanıyorum ben, memnunum da. Bebekliğinden bu yana da kullanıyorum. İçeriği değişti diyorlar ama bence hâlâ iyi. Saç spreyini de kullanıyorum ben kızımda, çok yumuşacık yapıyor. Belki de kızımın cildi artık alıştığı için iyi geliyor, bilmiyorum Ama şimdiki bebiş için Muslera düşünüyorum gibi, henüz karar veremedim ben de. Çamaşır deterjanı olarak da ilk kızımda Dalin’inkini kullandım yine ben, çok güzel yumuşacık yapıyordu çamaşırlarını ve cildinde de herhangi bir tahrişe yol açmadı. Şimdiki bebişte de muhtemelen Dalin alırım çamaşır deterjanı olarak, tabi ki yine bir içerik araştırması yapacağım ama en güzel kokulu olan Dalin
En önemli konulardan birisini sormak istedim hangi bebek şampuanlarini ve yağlarını kullanıyorsunuz en memnun kaldığınız marka hangileri doğal içerikli olanlari nasil ayirt edebiliriz bebeğin kıyafetleri için en iyi çamaşır deterjani hangisi önerilerinizi yazarsaniz çok sevinirim
Bebek şampuanı hipp ( kolusu güzel, biraz fazla köpürüyor) içerik temiz
Doktor bebek yağı yerine bebek losyonu kullanin dedi. Ecowell kokusu çok güzel ve içeriği temiz
Şuan unibaby krem rengi kullaniyorum ama sivenoya geçicem gibi
Sosyal medyada temiz içerik araştırması yapanlar var ben ordan bulunuyorum
Evde Dalin var diye şampuan olarak Dalin kullanıyorum şu an. Losyon olarak da Uni Baby kullanıyorum, kokusu ve yapısı güzel
Peki kıyafetleri icin hangi bebek deterjanı kullaniyorsunuz
Şuan unibaby yenidoğan kullanıyorum.
Kızlar bebeğimin eksiklerini tamamlamaya çalışıyorum şampuan ne önerirsiniz
Ben Dalin, uni baby, sebamed tercihlerim ama en cok dalin kullamdim çocukluğumuzun sampuani ama alerjik bi bunyesi varsa sebamed tercih ediyorum
Bilemiyorum alerjik bünyesi olur mu acaba. Evet çocukluğumuzun bebekligimizim şampuanı Dalin
Ben o yüzden ikisinden de aldim her ihtimalle karşı ama baska arkadaslarda bilgilerini paylasir bizlerle
Teşekkür ederim yardıminiz için
Rica ederim canım hayırlı geceler
@Flz Dalin kullanıyorum,cesurun tenine uygun çıktı dalinle kaldık arkadaşım.
Dalin kullanıyorum