Hepsi güzel
bence “Mustela”
Günaydın arkadaşım aramıza hoşgeldin @denizdalgali
Aramıza hoşgeldin @denizdalgali
Seni burda görmek mutlu etti beni, iyi ki geldin
Merhaba @denizdalgali hoşgeldiniz
Bebeklerine şampuan alan annelerimiz burdamı?hangi şampuanı tecih etdiniz?bilginizi paylaşırmısınız?
İlk kızımda herşeyini Dalin aldım ve çok memnun kaldım. Bunda da Mustela alacağım gibi görünüyor
Dalin şimdi niye mustela?
Ben incia ya da hipp alıcam. İkisinin de içeriği temiz Hipp hem içerik temiz hem fiyatı uygun İncia’da kalite konuşuyor
Bakalım burda varmı onlardan
Temiz içerik olarak mı arıyorsun?
Bebeği kaşindirmasin yara olmasın başın,oyle bir şampuan ariyorum.mentolu çok değil kadarında olan
@Cesurumm Dalin’in içeriğinin değiştiğiyle ilgili çok şey duydum, daha detaylı araştırmadım ama Mustela da temiz deniyor. Detaylı araştırınca karar vereceğim daha
@Cansu İncia’yı kızımda kullandım. Sinek kovucu kremini ve güneş kremini kullanmıştım, evet temiz içerikli fakat ciltte çok hızlı emilmiyor. İyice ovalamak gerekiyor yoksa beyazlık kalıyor. Ovalarken çocukları tutmak da az zahmetli oluyor Ama İncia kalite konusunda bir numara, o ayrı. Sinek kovucusunu biz bile kullandık, bizde de etkili olmuştu. Henüz araştırma aşamasındayım. Hipp ürünlerini hiç kullanmadım, onunla ilgili de bir araştırma yapacağım bakalım
@ muhendisinoglu
Hipp ile ilgili deneyiminiz olursa benimle de paylaşır mısınız İncia yorumunuz için teşekkür ederim İncia köpük sampuan da çıkartmış denemek isterseniz
Hepsine tek tek baktim ml oranına göre fiyatı en uygun olan hipp Diğerleri ml oranına göre pahalı. Ben kesin bir çok temiz markayı denerim
@Cansu Hipp’i deneyimlediğimde paylaşım yaparım elbette
Anladım canim
Dalin adını çok duydum . Diyarı biraz pahalı geldi ,ama sanki yanlış gormuyorsam 3 adəti 199 tl yaziyor,sizde oylemi goruyorsunuz?