Yenidoğan bebek şampuanı, losyon ve deterjan tavsiyesi

Hepsi güzel :star_struck:

2 Beğeni

Hahhaha kesinlikle ekonomiye can vereyim​:joy: @NURAN Deneyince söylerim ben de nasıl olduklarını:face_with_hand_over_mouth: @Cansu

3 Beğeni

bence “Mustela”

4 Beğeni

Günaydın arkadaşım aramıza hoşgeldin @denizdalgali

2 Beğeni

Aramıza hoşgeldin :tada: @denizdalgali

Seni burda görmek mutlu etti beni, iyi ki geldin :heart:

1 Beğeni

Merhaba @denizdalgali hoşgeldiniz :bouquet:

Bebeklerine şampuan alan annelerimiz burdamı?hangi şampuanı tecih etdiniz?bilginizi paylaşırmısınız?:point_down:

1 Beğeni

İlk kızımda herşeyini Dalin aldım ve çok memnun kaldım. Bunda da Mustela alacağım gibi görünüyor :blush:

Dalin şimdi niye mustela?

1 Beğeni

Ben incia ya da hipp alıcam. İkisinin de içeriği temiz Hipp hem içerik temiz hem fiyatı uygun İncia’da kalite konuşuyor

Bakalım burda varmı onlardan

Temiz içerik olarak mı arıyorsun?

Bebeği kaşindirmasin yara olmasın başın,oyle bir şampuan ariyorum.mentolu çok değil kadarında olan

@Cesurumm Dalin’in içeriğinin değiştiğiyle ilgili çok şey duydum, daha detaylı araştırmadım ama Mustela da temiz deniyor. Detaylı araştırınca karar vereceğim daha

1 Beğeni

@Cansu İncia’yı kızımda kullandım. Sinek kovucu kremini ve güneş kremini kullanmıştım, evet temiz içerikli fakat ciltte çok hızlı emilmiyor. İyice ovalamak gerekiyor yoksa beyazlık kalıyor. Ovalarken çocukları tutmak da az zahmetli oluyor :joy: Ama İncia kalite konusunda bir numara, o ayrı. Sinek kovucusunu biz bile kullandık, bizde de etkili olmuştu. Henüz araştırma aşamasındayım. Hipp ürünlerini hiç kullanmadım, onunla ilgili de bir araştırma yapacağım bakalım :blush:

1 Beğeni

@NURAN @Cesurumm

@ muhendisinoglu

Hipp ile ilgili deneyiminiz olursa benimle de paylaşır mısınız İncia yorumunuz için teşekkür ederim İncia köpük sampuan da çıkartmış denemek isterseniz

Hepsine tek tek baktim ml oranına göre fiyatı en uygun olan hipp Diğerleri ml oranına göre pahalı. Ben kesin bir çok temiz markayı denerim

@elifdrcnyrk

4 Beğeni

@Cansu Hipp’i deneyimlediğimde paylaşım yaparım elbette :blush:

2 Beğeni

Anladım canim

Dalin adını çok duydum . Diyarı biraz pahalı geldi ,ama sanki yanlış gormuyorsam 3 adəti 199 tl yaziyor,sizde oylemi goruyorsunuz?

1 Beğeni