Uygun fiyatlı ve kaliteli park yatak araştırması

Beşik mi park yatak mı? gönderisinden tartışılmaya devam ediliyor:
Bağlantı yapmasını öğrendim çok beğendim.
Merhaba anneler,
Park yatak mı beşik mi büyüyen beşik mi derken 23 haftada park yatak olmasında karar verdik.

Ben yine markada kararsızım

Kolay yıkanabilen, kaliteli, bebek için güvenli, yatak kademesi 3+ olan park yatak, taşıma kademesi 20kg+ olan ürüne gözlerimle baktığımda ne kadar da sağlam gözüküyor dediğim park yatak arayışı içerisindeyim

Hepsinin anne yanı, sallanma, tekerlek, sertifika ve garantisi zaten olduğu için belirtmedim.

Allah nasip ederse haftaya satın alıcaz.

Sizce hangi marka hangi model olmalı?

Bir ara ben de park yatak taraftarıydım o yüzden araştırma yapmıştım. Aşağıda bıraktığım linkteki park yatağı cok tavsiye eden oldu. Fiyat konusunda bir tık ortalama üstünde ama çok sağlam olduğu söylendi. Size de fikir olsun :slight_smile:

1 Beğeni

Teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts: ben de bu markayı çok beğendim @elifdrcnyrk ürün yorumlarını okurken hatırladım. Daha önce trendyol’dan demir paslanmaz sıkacak almıştık. 1 yıl garantisi olduğu halde ve satıcı para iadesini kabul ettiği halde ürünü 2 kez gönderdik. Bu gönderme aşamasında satıcı devamlı trendyol asistanına yönlendirmişti.
Yukarıdaki linkte de satıcı hep asistana yönlendirmiş.
Bu park yatağı çok beğeniyorum. Yokyo orijinal türkçe sayfasına baktım bu modeli bulamadım
Hepsi burda sayfasında acaba garanti süreci trenyoldaki gibi sancılı mı?
Babymol, civil gibi markalarda da bu model yok
Siz de bu modeli mi düşünüyorsunuz

1 Beğeni

Hepsiburada aslında bana daha kaliteli ve güvenilir geliyor ama elim Trendyol’a alışmış sanırım. Ben tekerlekli ahşap bir beşik düşünüyorum. Park yatak görünüş açısından bana hoş gelmiyor. Çocuğun ilerki yaşları için kullanışlı fakat ben ahşap beşiklere ayrı bi hayranlık duyuyorum nedense :sweat_smile:

1 Beğeni

https://www.hepsiburada.com/babycom-70x130-doal-boyasiz-4-kademeli-anne-yani-tekerlekli-ahap-beik--uyku-seti-p-HBV00000S3H1K?magaza=Al-Yu+Bebe&url_src=and-product-detail

Ürünün yatak kademesi 4 ve anne yanı olarak da kullanılabiliyor. Çok kararsız kaldığım zamanlarda bu beşiği bulmuştum. Kalite açısından detaylı araştırma yapmadım @elifdrcnyrk

1 Beğeni

Evet ben de bundan alacağım. Tekerlekli olması ekstra iyi benim için bir de park yatak gibi demonte olarak saklaninca az yer kaplıyor. Anne yanı olması en önemli özellik beşikte :ok_hand:t2:

1 Beğeni

Park beşik satın almayı düşünen annelerimize, satın alma aşamamızdan bahsetmek istiyorum

Park beşikte aradıklarınız özellikleri önceden belirlerseniz karar verme aşamanız çok daha kolay oluyor. Yokyo hakkında taklitçi gibi yorumlar duyduğum için satıcı özellikleri nasıl olsun diye sorduğunda yokyo özelliğine sahip ama kalitesi yokyo olmayan dedim.

ebebek ile başladık. Önce ürünlere tek tek baktık. Begendiğimiz ürün Prego oldu. Bilgi almak için satıcıyı çarğırdık. Satış danışmanın ürün tanıtımından memnun kalmadık

Babymall ile devam ettik Bu magazada öğrendim ki her park beşik anne yanı, sallananilen, tekerlekli, alt değiştime üniteli olmuyormuş. Danışman da yokyonun kalitesizliğini onayladı. Yatak kademesi 3 ararken hepsinin 2 kademe olduğunu öğrendim. Sallansın tekerleği olsun anne yanı olsun kaliteli olsun bebeği 22 kiloya kadar taşısın yanda fermuarı olsun derken Bize prego ve kraft önerdi. Pregonun alt degiştirme ünitesi yoktu kraft’da vardı Biz kraft near me ürününü beğendik Önemli sorularımdan bir diğeri ise kedimizin ürünü tırmıklaması durumunda garanti süreci nasıl olur? Cevaptan tam emin olamadı ama kullanıcı hatasına girer diye tahminde bulunduk. 2 yıl garantisi vardı Burda son eklemek istediğim.satış danışmanı ürünün en alt kademesini tanıtırken, yan kapı fermuarını kapatıp içine top ekleyerek bebeğinizin oyalanmasinı sağlayabilirsiniz dedi. Bence bu ezbere satıştı. Bebeğiniz 9 aylık olduğunda ayakta dikilme becerisi olmuş olacak bu aşamada en alt kademeye aldığınızda bebeğiniz güvende olur. Yan kapısını açtığınızda akşam size ihtiyacı olduğunda düşme tehlikesi olmadan size kolaylıkla ulaşır. Demesini beklerdim. Burdan da satıcının çocuk gelişiminden anlamadığını anladım.

İçine sünger yatak da seçtik. Ben onu yataş’dan bakmayı planlıyorum dediğimde danışman bunun da fabrikası yataş dedi. (Koltuk takımı alırken de böyle olmuştu kullanmaya başladığımızda yalan olduğunu anlamıştık. Umarım yüzümüz sünger yatakta güler) Yatak sünger markası yine kraft 2 seçenek vardı. Biz alezli olanını seçtik Alt kademeye geçtiğimizde kalın sünger yatak alınmalı mı dedim. gerek yokmuş

@FidanUğur @ezgi-y

4 Beğeni

@Betuesk büyüyen beşiği elediysen geriye monteserro, ahşap beşik ve park yatak kaldı
Eşimle park yarak olması için ortak karar verdik
Yukarda park yatak alışverişimizi anlattım.
Bebek arabası alışverişimizi de diğer konuda anlattım. İncelemek istersen faydası olabilir

1 Beğeni

Çok teşekkür oldum​:smiling_face_with_three_hearts: Park yatak bir ara benim de aklımdaydı hem de yoyko :confused: iyi ki yazmışsınız yoksa sanırım ilk tercihim o olurdu. Sonra da yıllarca pişmanlık yaşardım

1 Beğeni

İlk kızımda beşik seçimini ben de yapmıştım fakat annemler hediye olarak beşik alıp göndermişti. Civil’den ahşap beşik almışlardı. Aklımda olmamasına rağmen ben memnun kaldım. 1 buçuk yaşına kadar kullandı kızım. Yan korkuluklarının uzun olması da ayaklandığı dönemde düşmesini engelledi. 1 buçuk yaşından sonra Montessori yatak modeli aldık, tamamen yerle bir olandan tercih ettim. Montessori yatakta da yaşadığımız dezavantaj kenarlarının sivri olması oldu. O yüzden kenarlarını süngerle destekledik. Şu an kızımın odasını tamamen Montessori ile uyumlu olarak dizayn ettik. Annemler hediye almamış olsalardı ben de park yatak tercih ederdim. Şimdiki bebeğimde de yine kızımın beşiğini kullanacağız çünkü hala sağlam :blush:

2 Beğeni

@elifdrcnyrk siz ahşap beşik düşünüyordunuz. Nuran Hanımın ahşap beşik konusunda güzel tecrübesi olmuş.

2 Beğeni

@Ftmsyh park beşik alamya karar verirseniz bu kısım faydalı olabilir

Sizce bu park yatak iyimi kızlar?

2 Beğeni

Bunu alicam canim ben hem fiyati uygun hem kullanisli google elele madre yatak yaz cikar markanin kendi sayfasindan alicam orda daha uygun bi bak bakalim @FidanUğur

6 Beğeni

@ezgi-y Bakayım hemen​:pray:t4:

2 Beğeni

@FidanUğur @ezgi-y park yatak alışveriş tecrümeme etiketledim. Okumak istersen faydalı olabilir

2 Beğeni

@Cansu kizimda da park beşik kullanmistim aynisini kizimdan sonra görümceme vermistim iki oğluna da kullandi kizimin besigini rahatligini bildigim icin oğlumda da aynisini tercih ettim :smiling_face:

1 Beğeni

hala kaliteli ve sağlam ürünler duymak güzel. Eskilerden bahsederken bu kadar kalite olurdu. Demek ki günümüzde hala biraz kalite var :smiling_face_with_three_hearts: güzel günlerde kullanın. Park yatak o kadar rahat gözüküyor ki bazı geceler Günay’ın yanina kıvrılasım geliyor :grin:

2 Beğeni

Gercekten cok rahat ama kizim o kadar benimsemistiki uyumuyordu baska yerde :smiling_face:

2 Beğeni

İnşallah Günay da öyle olur. Yavrum hakkıni vere vere kullansın :smiling_face_with_three_hearts:

İnşallah hepimizin bebeği böyle olur :palms_up_together:t2:

2 Beğeni