Selam kızlar. Bebek için beşik aldınız mı? Park yatak mı yoksa beşik mi almalı mıyım bir türlü karar veremedim. Siz ne alacaksınız, aldınız mı? Paylaşırsanız bizde fikir edinmiş oluruz.
Kuzenimin 5 aylık bebeği var en çok anne yanı yatağını kullandı. Beşik almasam bile olurmuş dedi
İkinci kuzenimin 3 aylık bebeği var park yatak almıştı. Katlanabilir olup taşınması kolay olduğu için tercih etti. Son durumu sormadım.
Park yatak çok kullanışlı gözüküyor, bebek altı açma yeri olması bana pratik geliyor. Kenarlarında fileleri var bebek kenara dönerse rahat nefes alabilir. Bendeki tek dezavantajı bi videoda park yatakların mikroorganizmalar açısından incelenmesini izlemiştim o videyu tekrar bulmam lazım
biz yaşı arttıkça kullana bilen yatak alıcaz inşaAllah
Dönüşe bilen beşiklerdenmi diyorsun?@Nergiz13
evet 10 15 yaşa kadar açılan yataklar var ya
Büyüyen yatak mı?
evet büyüyen yatak
Ablam almıştı ama şimdi satmayı dusunuyor,beşigini.oda buyuyen yataktı.yer çok tutuyor ve dönüşüp yatak oldugundada hic iyi olmuyor ya .bilmem belkide markadan kaynaklanan biseydir.
Oyle alacaksansa iyi marka seç hic olmazsa canim.@Nergiz13
annem alıcak en iyisini seçer bence o ben pek bilçem de bize öyle yatak uygun geliyo o yüzden büyüyen yatak almalıyız
Banada annemler alacak inşallah @N13 diyorum azerbaycandamı boyle yoksa her yerdemi ilk çocuğa anneler biz alırız diyor?
bence bizde bpyle birtek ama başka anneler de ola bilir ben alıcam diyen bizde ama adetten
Evet ya adetden burada
Merhaba @Tuğba ben elele baby den anne yanı park yatak aldım hem benim ailem istanbulda oturuyor oraya giderkende rahatlıkla götürebiliriz çanta haline geliyor hem anne yanı hem oyun parkı olmasıda güzel resimlerini ekliyorum istersen düşünebilirsin ürün kargoda şuan gelince kurduğumda da yine güzel ya da kötü şeklinde fikir verebilirim ama herkes çok memnun kalmış.fiyat olarakta 2400tl yatağı içinde hediye.
@Nergiz13 seni kötü etkilemek istemem ama dershanede arkadaşlarımda büyüyen hataklardan almıştı hep ama kullanışlı olmadıklarını söylüyorlar bide çok dar çocuk rahat olmuyor içinde dediler
Bende kullanışli degil diye belirtmişdim.
Buyuyen yatak sozu etkiliyor alıcıyı.
Bir coğu ondan aliyor o yuzden.
Ben buyuyen almadım .
@Glsh887 anne yanı olması harika ama annenin yanindan aldigin zaman bebegi icine koyup alman zor olucak,kucuk kardeşimde bundan almıştık annem kullanamiyordu,zorlaniyordu cok bebek sanki kuyuda diye soyleniyordu annem.
Ama brn zaten yanımda çok alıştırmak istemiyorum belki bi 6 ay kadar kullancam ama bunu tercih etmemdeki en büyk etken gittiğimiz yere götürebiliyor olmamız.