Park yatak anketi

Uygun fiyatlı ve kaliteli park yatak araştırması gönderisinden tartışılmaya devam ediliyor:

• Kanz Sleepy Side Plus park yatak
  • yoyko exclusive comfort 8 in 1 park yatak
  • Kraft
  • Prego

0 oylayan

@admin galiba anket yapmasını beceremedim nasıl yapmam gerekiyor

Cümleyi yazdıktan sonra bir alt satıra geçip öyle eklemek gerekiyor. Ben düzelttim senin anketini :wink:

2 Beğeni

Yardımcı olduğun için teşekkür ederim

1 Beğeni

6 gönderi mevcut bir konuyla birleştirildi: Forumda Anket nasıl yapılır?

Ben elele den aldım hem uygun fiyatlı hemde çok güzel

2 Beğeni

Ben de Yoyko ile Prego arasındaydım ama şu sıralar Prego biraz daha ağır basıyor gibi​:face_with_hand_over_mouth:

2 Beğeni

Evet komşum prego almış oda baya güzel duruyor ama yatak dahil değil heralde onda

1 Beğeni

Ama mantık hepsinde aynı bence ben benimkiyle komşumunkine baktım açıkcası pek bir fark yok gibi ama tabi önemli olan içinize sinmesi @duygugillerdenbiri

1 Beğeni

Trendyolda yataklı paketler var aslında ama henüz karar veremedik. Chicco çok güzel ama ateş pahası maalesef :pleading_face:

1 Beğeni

Evet park yatakların çoğu aynı, sadece çok eski modellerde anne yanı olmayanlar falan var. Onlara dikkat etmek gerekiyor

1 Beğeni

Yoyko için özenti firma diyorlar taklitçiymiş. Biz de kraft ve prego arasında kalmıştık

2 Beğeni

Yoyko biraz daha piyasanın ekmeğini yiyor belli ki​:joy:
Sıradaki alışverişimiz park yatak olacak, krafta hiç bakmadım ona da bakayım o zaman bir

2 Beğeni

Bizimki kraft near me

2 Beğeni

Prego yerine Kraft tercih etme sebebiniz ne oldu peki, kriter neydi Kraftı öne çıkaran

2 Beğeni

Park yatak alısverisimi buraya yazmıştım hemen seni oraya etiketliyorum

2 Beğeni

Hahahah çok tatlısın tamam teşekkür ederim​:face_with_hand_over_mouth::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni