Uygun fiyatlı ve kaliteli park yatak araştırması gönderisinden tartışılmaya devam ediliyor:
- Kanz Sleepy Side Plus park yatak
- yoyko exclusive comfort 8 in 1 park yatak
- Kraft
- Prego
0 oylayan
Uygun fiyatlı ve kaliteli park yatak araştırması gönderisinden tartışılmaya devam ediliyor:
0 oylayan
@admin galiba anket yapmasını beceremedim nasıl yapmam gerekiyor
Cümleyi yazdıktan sonra bir alt satıra geçip öyle eklemek gerekiyor. Ben düzelttim senin anketini
Yardımcı olduğun için teşekkür ederim
6 gönderi mevcut bir konuyla birleştirildi: Forumda Anket nasıl yapılır?
Ben elele den aldım hem uygun fiyatlı hemde çok güzel
Ben de Yoyko ile Prego arasındaydım ama şu sıralar Prego biraz daha ağır basıyor gibi
Evet komşum prego almış oda baya güzel duruyor ama yatak dahil değil heralde onda
Ama mantık hepsinde aynı bence ben benimkiyle komşumunkine baktım açıkcası pek bir fark yok gibi ama tabi önemli olan içinize sinmesi @duygugillerdenbiri
Trendyolda yataklı paketler var aslında ama henüz karar veremedik. Chicco çok güzel ama ateş pahası maalesef
Evet park yatakların çoğu aynı, sadece çok eski modellerde anne yanı olmayanlar falan var. Onlara dikkat etmek gerekiyor
Yoyko için özenti firma diyorlar taklitçiymiş. Biz de kraft ve prego arasında kalmıştık
Yoyko biraz daha piyasanın ekmeğini yiyor belli ki
Sıradaki alışverişimiz park yatak olacak, krafta hiç bakmadım ona da bakayım o zaman bir
Bizimki kraft near me
Prego yerine Kraft tercih etme sebebiniz ne oldu peki, kriter neydi Kraftı öne çıkaran
Park yatak alısverisimi buraya yazmıştım hemen seni oraya etiketliyorum
Hahahah çok tatlısın tamam teşekkür ederim