Uygulamayı yeni yükledim biri anlatabilir mi

Uygulamayı yeni yükledim biri bana nasıl bir uygulama olduğundan biraz bahsedebilir mi?

3 Beğeni

Merhaba :blush: Hoşgeldiniz :purple_heart:

1 Beğeni

Merhaba Mucize Anneler topluluğuna hoş geldin. Uygulamanın sahibi yazılımcısı benim. Sana merak ettiğin her şeyi anlatabilirim.

Haftam sayfasında en üstteki sayılar gebelik haftalarını, ortadaki haftanın etrafındaki küçük rakam ise o haftanın gününü gösterir. Solda bebeğin o haftaki boyunu, sağda o haftaki ortalama kilosunu gösterir. Ortada ise bebeğin o haftaki görüntüsünün bir benzeri vardır.

Hemen bir alta gelince gebeliğinin kaçıncı döneminde ve ayında olduğunu görürüsün. Onun altında da son regl tarihini doğuma kalan süreyi ve doğum tarihini görürsün.

Tabi bunu anlatmak çok uzun sürer :slight_smile: Kullandıkça alışırsınız. Takıldığınız noktada her zaman sorabilirsin.

3 Beğeni

Merhaba hoşbuldum :blush:

1 Beğeni

Aklınıza takılan soruları konu açarak sorabilirsiniz

Sorulan sorulara yorumlarınızı yazabilirsiniz

Merak ettiğiniz konuyu arama butonuna yazarak bakabilirsiniz :blush:

2 Beğeni

Teşekkür ederim uygulama gerçekten çok başarılı sizi tüm ictenligimle tebrik ediyorum samimi kullanışlı zekice tasarlanmış sistem ve kurulum gayet iyi :clap:t2: Maşallah size​:blush:

4 Beğeni

Teşekkür ederim. Bir anne tarafından sevgiyle kodlandı :slight_smile:

4 Beğeni

Yanıtlayı soruları okurken sanırım 2 saatten fazla baktım nereden yazı yazıyoruz diye aslında bilirim ama sistemi farklı geldi :sweat_smile::rofl:

2 Beğeni

İsterseniz ekran görüntüsü alarak anlatabilirim size :blush:

2 Beğeni

Forum sistemimiz oldukça gelişmiş bir sistemdir. Çok fazla özellik olunca bir buton karmaşası olabiliyor :slight_smile:

3 Beğeni

:sweat_smile:evet gerçekten öyle :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Teşekkür ederim şuanlık keşfediyorum sizi unutmayayım bir ihtiyacım olunca yardım eliniz hep aklımda olacak sağolun

Rica ederim :pray:

Ben, @Cansu ve @Leyla1991 bu uygulamanın moderatörleriyiz. Aklınıza takılan herşeyi rahatlıkla sorabilirsiniz.

Bizden birini ya da herhangi birini etiketlemek istediğinizde de ismin başına ‘@’ işaretini koymanız yeterli :smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Teşekkür ederim :blush::rose:

2 Beğeni

Merhaba @AcizBirKul hoşgeldiniz :bouquet:

Haftam menüsünde bebeğin resmine basarsan kalp atışını dinleyebiliyorsun

Eski sürüm tanıtımı ama az çok yeni sürüm benzerlik var

2 Beğeni

Bir sorum daha olacak kusura bakmayın bir kusurum olursa affola ancak başka bir uygulamada burada paylaşılan forogtaf yazı ve soruların internet sitesinde de açık bir şekilde paylaşıldığını gördüm mesela af buyurun birisi akıntısı hakkında bir soru sormuş ve iç çamaşırı mecburen görünmüş utanıyorum özür dilerim ve kadının internet sitesinde paylaşıldığından dahi haberi yoktu biri burada paylaşılanlar yayınlanıyor yanlız ona göre yazın atın demişti nasil üzülmüştü silememisti normal Google sitesinde kadın erkek herkes girip bilgileri okuyabiliyordu çok rahatsız edici gerçekten kadın kadına konuşuyor saniyorken internette okumuştu yazdıklarını paylaştığı görselleri böyle bir durum var mı ? Varsa hangi sınırlar çerçevesinde mevcut ? @admin

1 Beğeni

Merhabalar. Bu forum internete açıktır. Ancak Biz Bize kategorimiz dış dünyaya kapalıdır. Sadece forum ahalisi görebilir. Ayrıca bu forumda iç çamaşırı, kan görüntüsü gibi diğer kullanıcıların görmesi hoş olmayan görseller paylaşmak yasaktır.

3 Beğeni

Bu tarz özel konuları ya da fotoğraflarımızı koyduğumuz konuları ‘Biz Bize’ başlığında toplayıp kilitliyoruz. Yani foruma üye olmayan göremiyor

3 Beğeni

Bu foruma mı yüklemiş iç çamaşırının göründüğü görseli? Forumda ayrıca sohbet bölümü var. Yakında sana da açılır. Oraya yazılanlar dış dünyaya kapalıdır.

3 Beğeni

Gerçekten harika Maşallah :heart:

2 Beğeni