Teşekkür ederim
Hayır başka bir uygulamada ben bu uygulamayı yüklemeden önce iki uygulama daha kullandım ama bazı hususlara dikkat edilmediği için sildim burada var mıydı onu sordum elbetteki dış dünyaya da açık olacak ki herkese faydası olsun hem sizlere hem bizlere saygım var bazı ölçülere dikkat edildiği müddetçe hiç sıkıntı değil ki zira özel alan özelliğiniz varmış çok hoş Önemseyip cevap verdiğiniz için teşekkür ederim
Evet diğer uygulama forum kullanıcılarının çok kaba olduğunu söyleyen, moral bozucu olduğunu söyleyenleri duydum. Biz burada bir aile havasında bir forum olmasını istiyoruz. Ben bizzat uygulamanın sahibi olarak asayişi sağlıyorum @Moderatörler lerimiz ile. Seviye ve saygı olmazsa olmazımızdır. Forumda gelişmiş sistemler var. İstenmeyen kişileri uzaklaştırıyoruz ve geri gelebilmeleri için web sistemlerinden çok iyi anlaması gerekir.
Maşallah böyle bir uygulama özellikle bir kadını kapsarken daha çok kişi ile paylaşılmalı daha iyi yerlere gelirsiniz inşallah siz ve moderatörleriniz teşekkür ederim
Gebelik takip uygulamaları arasında bir kadın tarafından kodlanan ve kurgulanan ilk uygulama bu desem sanırım abartmış olmam
Ayrıca şunu da belirtmeliyim. Bu foruma yazılan içeriklerin sahibi o içeriği yazan kişidir. İstediği zaman silme özgürlüğüne sahiptir.(belirli bir süre) sonrasında her post altında yer alan bayrağı kullanıp silinmesini talep edebilir.
Farkımız tarzımız
Ay ilahi kardeşim güldürdün beni Allah da seni güldürsün hiç beklemedigim anda yazdın evet gerçekten de öyle tek farkınız özünüz
Meet uygulamasında bu hafta görüntülü görüşme yaptık. Haftaya tekrar yapacağız. Katılmak istersen orda daha çok gülüyoruz Numaran vs görünmüyor merak etme, link gönderiyorum, direkt katılım sağlıyorsun
Teşekkür ederim