Tüp bebek pozitif

Oksapar kullananları normal doguma almayorlae diye duymustum kanama vs durumlarından sizin normal hamılelık mı tüp bebekmıydı

2 Beğeni

Benim normal hamilelikti. Doğumdan iki gün önce oksapar kullanmayı doktor önerisi ile bıraktım.

1 Beğeni

Çogu doktor risk almıyormuş ondan sasırdım :hugs:

2 Beğeni

Bugün gittim kese oluşmuş çok şükür ama daha çok küçük tekrar kan verip öyle gidicem

3 Beğeni

Beni o yuzden hemen cagırmadı demekki. Bende yarın kan verecegım

3 Beğeni

idrar tahlilinde enfeksiyon var dedi aile hekimi doktorum onun için erken çağırdı çok şükür enfeksiyon yokmuş yoksa daha 1 haftam vardı:smiling_face:

3 Beğeni

Bugun btc 733 çıktı hamd olsun. Salı günü kese görmeye çagırdı beni. Çok heyecanlıyım

3 Beğeni

Çok geçmiş olsun agrı sancı yapmıyor inşallah. Bu arada saglık ocagına ne zaman gıttın sen ve ne yapıyorlar

3 Beğeni

Merhaba ben de 20 ekimde 3.gun embriyo transferi oldum. Ilk sonucum 862 cikti 2 gun sonra tekrar test yaptim 3200 cikti. Doktor muayenede keseyi gordu. 2 gece once yogun kanamam oldu bi anda korkarak doktora gittim. Bi kac gundur de devam eden lekelenmem vardi. Doktor kesenin hala durdugunu dinlenmem gerektigini soyledi. Kanamam bi gun sonra kesildi ancak cok hafif lekelenme ara ara oluyor. Kalp atisi icin 24 kasima randevu verdi doktorum. Bu surecte benim gibi kanama yasayan oldu mi acaba

3 Beğeni

Aramıza hoşgeldin :tada: @Aysun1

Gebeliğin hayırlı olsun :ribbon:

Umarım kalp atışını duyarsın :pray:

Cok tesekkur ederim insallah hepimiz guzel haberler aliriz hep :pray:

1 Beğeni

Çok şükür hiçbir sıkıntı yok :pregnant_person:Ben ilk kan testini orda verdim gebelik kaydı açtırdım 4 5 tüp kan aliyolar idrar tahlili yapiliyo seni takibe aliyolar yani

2 Beğeni

Merhaba :cherry_blossom: korkma, bende aynı seyleri yaşadım. Benim kanamam 10 gün sürdü ama çok şükür ki kesede değildi kanamam kese dışında kanama alanı vardı. Her hafta bir gün iğne vuruluyorum kalcadan. Kendi ilaçlarımı aksatmadan kullanıyorum ve bol bol yatak istirahat ediyorum. Elinden geldiğince uzan yani ben öyle yaptım. Şuan bir kanamam yok ve şükür ki 8+4 olduk salı günü kontrolüm var ve umarım kalan pıhtılarda gitmiştir :pray:t2: kucağımıza sağlıkla hayırlısı ile almak nasip olsun​:cherry_blossom:

2 Beğeni

Progestan mi kullaniyodunuz kalcadan

1 Beğeni

Kalçadan proluton Depot kullanıyorum haftadan bir kere, Hergun progestan fitil ve progestan göbek igne kullanıyorum.

Bu sabah kanamam yine baslayinca doktora gittim 6+1 kalp atisini duydum her sey yolunda kese icinde kanama yok pihtilari atiyosun dedi bana da. 10 gunluk rapor verdi surekli yatmam gerekiyomus. Umarim kanamalar da bir an once biter. Cok sukur sesini duydum bebegimin. Tedekkur ederim.:white_heart::pray: umarim sizinde saglikla bebeginizi kucaginiza almayi nasip etsin Rabbim :pray:

2 Beğeni

Progestan dex göbekten sabah aksam oluyorum bir de gunde 3 defa kapsul seklinde vajinadan aliyorum.

2 Beğeni

Evet evet bende de aynı şekil devam .

Cokkkk mutlu oldum :cherry_blossom: bol bol dinlen gerçekten geçiyor kendiliğinden. Kucağımıza almak nasip olsun sağlıkla :cherry_blossom:

1 Beğeni

Seninde Kan sulandırıcılarını kestimi doktorun ?