Aramıza hoşgeldiniz @Şennur @Svg gebeliğiniz hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Hoşbuldum çok teşekkür ederim sağolun
Aynen canım sen nerede tedavi oluyosunuz
Merhaba gebeliğiniz hayırlı olsun Bende tüp bebek annesiyim gayet güzel değer inşallah katlanarak devam eder artışın hiç strese sokup üzmeyin kendinizi bende sizin gibiydim şimdi 11 haftalık oldum bile sizden de güzel haberler bekliyoruz dualarımız sizinle
Ben Bursa Osman Develioğlunda tedavi oldum. Siz nerdesiniz yaşınız kaç
Çok zarifsiniz inşallah sizde saglıkla kucagınıza alırsınız siz hangi şehirdesiniz yaşınız kaç?
Ben İstanbuldayim doktorum Çağdaş Aslan 24 yaşındayım amh düşüklüğü vardı yaşıma göre ilk deneme de tuttu yarın kontrollum var
Erkenden fark etmen çok iyi olmuş ben 32 yaşındayım hem tüplerimde sorun vardı amh yasıma gore orta idi. İlk denemede nasip oldu çok şükür.
Bende geç kaldim6 yıllık evliyim yumurtam çok az kalmıştı bilmiyorumdum bu derece az olduğunu Rabbim böylesini nasip etmiş bizede dondurulmuş 6tane 5.gun embriyom kaldı daha kese muayenesine de gitmedim . Sen kese için doktora gittinmi peki
Çok şükür hem 5.gün hemde dondurulmuş embriyon var. Geçmiş gitmiş sıkıntılı günlerinçok şükür. Seninle aynıyım 10. Gün test yaptım 126.98 çıktı. Aksam doktorumla konustum gayet güzek degerin ama 2 gün sonra tekrar test yap keseyi görecegımz zamanı konusalım dedı. Benım ilk gittigimde 6 yumurtam ve basıt kıstlerım vardı.30 yumurta toplandı ama cıktıgımdaki agrıyı hala unutamıyorum. 10 tane donduruldu 5.gün her sürec kendi içinde çok zor. Sence en zor kısmı neresiydi?
Senin doktorun ne dedi peki?
Benim için en Zor kısmı döllenme asamasiydi 9 tane yumurtam toplanmıştı çok şükür 7 tane 5.gun embriyom oldu opu sonrası şişlik oldu baya hemde çok şükür atlattık bu süreci
Sabah kontrolum var idrar testinde biraz enfeksiyon çıkmış onun için çağırdı belki kesede görünür pazar günü ikinci kan değerim 313du
Ben de oksapar kullanmıştım
Çok teşekkür ederim Kocaeli’ndeyim ben 24 yaşımdayım
Yumruta toplama sonrası gercekten çok ayrı zor. Çok şükür atlattık bitti. Hadi inşallah kesen görünür. Sen öncüsün bakalım ne oldugunu yazarsan sevınırım pazar günü ögrendim uyuyamıyorum heyecandan.
Hamileliğin sonuna kadar mı kullandınız? Ve dogum normal mı sezeyan mı?
Ne güzel erken yasta sorunu ögrenıp hemen tedavi olmussun.Ben bıraz gec kaldım ama çok sukur ilkte oldu hemen
Evet hamileliğin sonuna kadar kullandım 12 saat suni sancı cektim bebek kanala girmeyince acil sezaryen oldu. İnşallah sizin gönlünüze göre olur