Tüp bebek pozitif

Aranıza yeni katıldım çok heyecanlıyım. 5.gün embriyosu tranfer edıldı 10 gün önce bugün test günümdü 126.98 çıktı ve hamile oldugumu ögrendim.Benim gibi tüp bebek ile hamile olanlar nasıl sizce degerim. Pazar günü oldugu için doktoruma ulaşamadım​:pensive:

11 Likes

Merhaba, aramıza hoş geldin. Hayırlı olsun :clap:

1 Like

Çok teşekkür ederim. Rabbim saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin hepimize

3 Likes

@tup-bebek grubu oluşturdum şimdi. Sizin gibi tüp bebek yöntemi ile hamile kalan anneler kendi aralarında sohbet edebilir mesajlaşabilir. Grup henüz yeni olduğu için kimse yok tabi, zamanla gelenler olacaktır.

3 Likes

Aramıza hoşgeldiniz :purple_heart: @Şennur

Gebeliğiniz hayırlı olsun :ribbon:

Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız :pray:

2 Likes

Aminnn inşallah hepimiz sağlıcakla kucagımıza alırız

2 Likes

Çok güzel değerin :orange_heart: hamilesin. Doktorun bir kaç kez cagiricak yanına değerini her hafta katlıyor mu ona bakicak. Benim 3. Denemem iki kere düşük yaşadım. Şuan 8+2 hamileyim inşallah hayırlısı ile kucağıma almak nasip olur. Sana tavsiyem gerçekten stres yapma herşey oluruna varıyor. Sadece inan onun orada olduğuna inan onunla konuş ve bebeğine kıyafet al her baktığında onun içine gireceği zamanı hayal et​:orange_heart: yani ben öyle yapıyorum. İsteyen herkese nasip olsun inşallah. Güzel haberlerini bekliyorum :orange_heart:

3 Likes

Ne güzel yazmışsınız. :hugs:Çok teşekkür ederim. Buraya yazdıktan sonra doktoruma ulaştım odq sızın gibi güzel dedi degerim 2 gün sonra tekrar test yap dedi ne zaman keseyi görecemize bakalım dedi. Tüp bebek çok ayrı bir serüvenmiş karnım şuan kullandıgım iğnelerden mosmor yumurta toplama sonrası agrı bambaşkaydı.Gayret bizden takdir Allahtan​:blossom:umarım sizde saglıkla kucagınıza alırsınız. :two_hearts:

4 Likes

Bende transfer öncesi bu arada bebek için bişeler almıstım ve bol bol baktım ve dua ettim​:hugs:

2 Likes

Merhaba hanımlar bende ilk tüp bebek deneyiminle gebe kaldım cuma günü kan testim 48.02 pazar günü 313cikti dondurulmuş 5.gun embriyosu tek transfer oldum

5 Likes

@Şennur @Svg Aramıza hoş geldiniz.:rose: Gebeliğiniz hayırlı olsun :hugs:

3 Likes

@Şennur @Svg hoş geldiniz :orange_heart: Sağlıkla alın kucağınıza bebişlerinizi inşallah.:smiling_face:

3 Likes

Hayırlı olsun sizinde​:blossom:ilk test gününüz transferin kaçıncı günüydü? Oksapar kullanmaya sizde devam edıyormusunuz?

2 Likes

Aramıza hoşgeldiniz :purple_heart: @Svg

Gebeliğiniz hayırlı olsun :ribbon:

2 Likes

Merhaba @Şennur hoşgeldiniz :bouquet: hayırlı olsun :star_struck::heart:

2 Likes

Merhaba @Svg hoşgeldiniz :bouquet: hayırlı olsun :star::star_struck::heart:

1 Like

Hoşbuldum​:white_heart: Teşekkür ederim sağolun

1 Like

Hoşbuldum :white_heart: amin inşallah

1 Like

Sağolun teşekkür ederim ben 2 Kasım günü transfer oldum 9 Kasım test gunumdu oksapar iğne kullanıyorum her gün birde progestan iğne oluyorum sabah

1 Like

Bende bugun kesti prolutex 25 mg. İğneyi oda progestan ignesi imiş. Bende 2 kasımda transfer oldum 12 kasımdı tahlil günüm.Nasılda aynı güne denk gelmişiz​:two_hearts:

3 Likes