Insallah canim hepimiz saglikla atlatalim surecimizi kan sulandiricimi kesti diger ilaclarina devam et dedi. Bi de estrofem kullaniyorum ama onu da yakinda kesicekmis
İnşallah inşallah Evet bende estrofem kullanıyorum bende de aynı işlemi uyguladı coraspini anında kestik . Hangi ilçe de tedavini devam ettiriyorsun
Ben İzmir
Istanbuldayim ben bahcesehirde ne guzel dah simdiden bebegimin minik arkadaslari olmaya basladi bile
1 gönderi yeni bir konuya bölündü: Pembe lekeleme yaşayanlar
Kesinlikle öyle
Merhaba tekrardan benim dün kanamam oldu çok minik doktorum iğne ekledi. Çok normal dedı ama korktum seninle aynıydı trasnfer günlerimiz sende varmı lekelenme?
Transferden sonra kacıncı günde oldu kanama ve nasıldı. Benımde 18 gün geldi ilk pembe birde dün çok minik kan geldi ara ara adet olacakmısım gıbı agrım var senin son durumun nasıl. Yarın kese görme günüm heyecanımın yerını korku sardı
Merhaba Sennur bugun 6+4 kanamam 2 gunde bir siddetli sekilde geliyor hatta bazen parcalar kopuyor. Ama ctesi doktora gittigimizde bebegin saglikli olduğunu soyledi kanamanin olmasi düşük riskiymis ignelerimi kullanmaya devam ediyorum. Dua ederek de kanamalarin tamamen durmasini bekliyorum. Senin de yogun sekilde mi geliyor sadece leke mi
Hic korkma hayirlisiyla bebeginin guzel haberlerini alirsin insallah
Ayaga kalktıkca gelıyor bide agrı adet olacak gıbı çok çok yogun degıl ama az da degıl tam kan kırmızısı degıl kahve bordo pembe. Cok zor dımı tamam oldu hamıleyım derken heyecanım kursagımda kaldı. Parçalı kan hiç gelmedi adet gibi. Sizin agrınız var mı? Rabbim saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın inşallah
Bende kanama yok ama doktorum olabilir dedi aşırı bir kanama olmadığı sürece sıkıntı yok dedi
Olmazda inşallah
Cok zor evet seni cok iyi anliyorum. Sevincini bile tam yasayamiyosun. Yine de ben guzel dusunuyorum zor olacak ama hayirlisiyla olacak insallah. Biz burda mucadele verirken onlarda icimizde bizim icin mucadele veriyolar. Rabbim bizi de bebeklerimizi de korusun insallah. Benim agrim olmadi hic sadece kanamalarim cok fazla. Hatta bi gece oyle bi parca geldi ki dusuk yaptim sandim. Cok sukur iyi dedi doktor. Sakin kendini dusurme hep guzel dusunmeye calis. Insallah sonu guzel olacak.
Ağladıkca daha çok agrım oldugunu fark ettım sonra kendıme geldim aksam 22.0 den sonra kanama kesıldı iyice aglamıyıda bırakınca agrı gıttı. Saatler kaldı randevuma
Aglayarak hem kendine hem de bebege zarar veririsin canim kafani baska sekilde oyalamaya calis. Insallah guzel haberler alicaksin. Icini ferah tut bize haber ver canim
Kızlarr çok şükür kesem göründü herşey yolunda o kadar kanama ve agrıya ınanmıyorum olabılıyormus. İğnler fitil vs devam dedı 2 hafta sonra kalp atısı inşallah
Cok sevindim canim benim gozunuz aydin
Çok tesekkür ederim
Oh ne güzel bir haber ağlamaya gerek yokmuş
Çok şükür çok mutlu oldum sağlıkla gelsin benim de bugün kontrolüm vardı kanama alanım çok şükür bitmiş . 9+3 olmuşuz çok şükür ki
2 haftada o kadar büyümüş kiiii, 7 haftalıkken gittiğimizde nokta gibi bişey vardı ama şimdi cenin şeklinde bir bebek figürü gördük resmen çok güzel bir duygu kucağıma almak ve kucagmiza almak nasip olsun sağlıkla hayırlısı ile ve kolaylıkla inşallah çok şükür Allahım çok şükür