Merhaba canım aramıza hoşgeldin
Gebeliğin hayırlı olsun
ben şahsen iki dozumuda yaptırdım
Merhaba canım aramıza hoşgeldin
Gebeliğin hayırlı olsun
ben şahsen iki dozumuda yaptırdım
Hanımlar 20. haftada tetanoz aşısı olmak zorunda mıyız ?
Bildiğim kadarıyla zorunlu
Bende ebeye bugün sordum zorunda mıyız diye olsan iyi olur, olmak istemez isen dilekçe imzalatırım dedi. Dilekçede şu şekilde “gerekli açıklama yapıldı, yapılmaması sonucunda oluşabilecek sorunlardan ebe sorumlu değildir”. Acaba tetanoz aşısını yaparken kendileri de oluşabilecek herhangi bir sorun karşında belge imzalıyor mu bilemedim valla. Bende doktoruma sorup öyle yaptırayım dedim erteledik zaten haftamda erken, içim rahat olmayacaktı
Zorunlu değil yapmak istemezseniz kağıt imzalatırlar
Arkadaşlar kendim tıbbi laborantım, her türlü hastalığın bakterinin, virüsün insana neler yapacağını biliyorum. Lütfen yapılması gereken aşıları yaptırın. Kimse kimseye zorla aşı yapamaz zaten, kağıt imzalar yaptırmayabilirsiniz ama tetanoz şakası olan bir şey değildir. Bende hamileyim 20. Haftayı görünce inşallah yaptıracağım.
Kesinlikle katılıyorum. 30 yaşındayım bu aşı ve hastalık ben kendimi bildim bileli var. Annem küçüklüğümüzde de yaptırırdı bize süresi gelince. Çok şükür hepimiz de sapasağlamız. Yeni icat olmadı ki bu
Bende yaptırmıştım bu ikinci gebelik tekrar yaptıracagım
Tetonoz şakaya gelmez bende aşı taraftarı değilim ama bi yakınımız neredeyse tetonoz yüzünden bacağını kaybediyordu
ben de yaptıracağım.
Kızlar 18 haftalık gebeyim sağlık ocağı 22 haftada yapacağız ilk tetanoz aşısı dedi bana geç geldi siz ne zaman yaptınız
20+5 de yaptırıcam bende Allah nasip ederse pazartesi randevum var.
Benimkide 19. Haftaya denk geliyor bana da erken geliyor ama bilemedim 18den sonra yaptırmak mantıklı ama öncesi için bilmiyorum ben pek emin olamıyorum
Ben gecen hafta yaptırdım 17 haftalik olunca. 1 ay sonra 2. Doz yapilacak
17.hafta itibariyle yapılıyor. Ben doktorumun yönlendirmesi ile 20 ve 24.haftalarda oldum.
Yapikdinizmi asiyi herhangi bir yab etkisi oldumu
Çok ilginç bana yapmadılar hatta bahsetmediler bile. Korktum şimdi bi zarar olur mu yaptırmadığımın
Merhaba sevgili anneler ve anne adayları Sağlık ocağındaki tetanoz aşısı ile ilgili endişelerim var bir çok annenin kötü tecrübesi olmuş hatta bi dönem toplanmış o aşılar. Şuan yaptırmamız ne kadar sağlıklı bilemiyorum. Sizin fikirleriniz tecrübeleriniz neşir bu konuda