Burda aklına takılan herşey yazıyor canım ama kafanda soru işareti kalmasın ben iki dozumuda yaptırdım hiç bir problemde olmadı tabi bu kişiden kişiye değişiyor
Tam haftamdayım 21 haftamızdayız çok korkuttu okuduklarım açıkçası ilk gebeliğim ve çok zor hamile kaldım aşırı temkinli ilerlemeye çalışıyorum bu yüzden
Kendi kontrol olduğunuz doktorunuz sakınca görmez ise yaptırın gecikmeden herkes farklı düşünüyor ben doktorumun önerisine uydum kimsryi takma sen doktorunuza danışın o size yol gösterecektir
Çok teşekkür ederim gönderdiğin bağlantıdaki her yorumu okudum bi nebze de olsa içim rahatladı. Doktorumla bağlantılı ilerlicem inşallah kötü bişey olmaz
Hiç korkma canım kötü bir şey olsa neden yapmak istesinler
Butun saglikcilar yapil diyor yaptircM bende
Tetenoz aşısı oldunuzmu kızlar ben biraz çekniyorum ters tepen oldumu
Gecen hafta oldum sadece kol agrim oldu bir kac gün onun dışında bir şey olmadı
Bende olcam da ebem aramadi bayramdan sonra gitcem 21 haftadayim
Ben bir tanesini oldum. Sadece sol kolumda ağrı olmuştu.
Ben bugün gidip olucam hemşire müsaitse, ilk gebeliğimde de oldum ondan sonra kaza geçirdik yine oldum bir sorun yaşamadım sadece 2 3 gün kol ağrısı oluyor
Canım gittim oldum az önce ben, sol tarafıma yattığım için sağ koluma yaptırdım
İyisin demi bende olcam bayram sonu ebe aramadiki 21 haftadayim doktoruma dedim bayram sinu git dedi dus alma bugun dilek yenj asi oldun hadi gecmisolsun @Dilek16
Şimdi herkes burada şunu bekliyor, çok kötüyüm tansiyonum düştü fenalaştım midem çok bulanıyor kızzz iyiyim 2 saat geçti bişey yok hatta evi toplayıp şimdi 2 tencere sarma sarıcam
kiz okadar yorum okudum ki kotu sevindim valla iyisin demi
@Dilek16
Kız iyiyim sarmamı da sardım akşam çarşıya da çıktım ki bu sefer aşı olunca bi ovdum kolumu sonra 5 dk sürekli hareket ettirdim inanır mısın gece çok ağrı da olmadı üstüne de yatabildim hafif bir sertlik var şuan o kadar
O olur normal bugun yumusar aksam dusal
21+1 olduk kimse beni tetenoz için aramadi normalde saglik ocagindan aramalari gerekmiyor mu en son 7 sene once 1 kere olmustum
Beni de aramadilar bizde 21+0 olduk bugün on son doğumum 10 yıl önceydi
18-20 haftalarda yapılır diyor aslinda ama bende anlayamadim