Bende anlamadım canım aramaları lazımdı
21 haftalık şimdi 5 ay bitmiş mi oluyor
Benim hemşirem ilk hamileliliğimi bildirdiğimde hangi tarihlerde kan tahlili vercem hangi tarihlerde tetonoz aşıları olacam yazıp vermişti ona göre gidiyorum bende sende git yazdır bence hemşirene
Beni 22 haftalıkken aradılar
Aramassalar sen git cnm
Aslında onların takip edip beni aramasi lazim ama bi değişik ilgisizler sanki
Bnce. Sen git onlar ya unutmuştur ya da gozden kaçmıştır
Öyle yapacağım mecburen
Benide hiçbir aşı ve takip için aramadılar gittiğim zaman soylediler. Siz kendiniz gidip sorun
Beni kontrole cagirdilar orda gün verdiler 27 haftalikken tetenoz yaptilar bi kere olmak istyorum dedigim icin . Hiç gitmedniz mi çagirmadilar mi normal kontrol icin de olsa
Beni hiç cagirmadilar yarın sabah gideyim
Yok gittim sadece bir kere ama 12 çok baslarindaydi kendisi aramisti hemsire bi dahada aramadi
Aa benimki ler gene 2 ayda bir tahlile çağırıyor
Sağlık ocağı sizi aramıyor ki kontrola gittiğinzde ebe ile görüşüyorsunz size tarih veriyor
Tetenoz aşısı eziyet gibi bisey ölüm gibi 2 gun agrisini cektim 2.dozu yapmam o yuzden bi aksilik olmazsa
Genelde ararlar ama gözden kaçmış olabilirsiniz iki doz olacaksanız bu haftalarda olmanız lazım diye biliyorum siz gidin ben tek doz olacağım 24-25 de çağırdılar beni de
Daha once oldunuz mu peki? ben 8 sene önce olmuştum baskada olmadim acaba o yuzdne mi cagirmadilar
8 sene çoookk uzun bi süre. Bence gidip kendiniz olun
Beni de aramadılar ama ben 20. Haftamda gittim sordum hemen yaptılar. Telefon numaramı kayıt etmemişler. Ben işimi şansa bırakmadım yolun düşerse eğer sen de bir uğra sor.
Yok ariyorlar beni aradılar aç gel dedi gittim kan aldı sonra asi için gün verdi 3 gün sonra aşım var