En son 5 yıl önce olduysanız 2. Doz olunmalı ama 5 yıl içinde tetanoz olmuşsanız 2. Doza gerek kalmaz
Ben de emin değildim en son hangi sağlık ocağında olduysan orayı arayıp en son ne zsman tetanoz olduğunu sorabilirsin ben öyle yaptım
Pardon yanlış soyledim 2020 de mayis ayında olmuşum en son
Bence ikinci dozu olmana gerek yok
Dun ilk dozumu oldum ama kac kere yapilacak en son ben büyük oğlumda olmustum ikincide gerek duymadilar o yüzden unuttum bilginize sunarım
Doktor bana 16. Haftadan itibaren 6 defa vurulacagımı soyledi. Hatta artik bebekleri boğmacadan koruyan ignelerden cikmis onlardan vurulmamı istedi ozellikle
Bana oyle bilgi verilmedi beni aile hekimliği aradi gittim bir daha ki aralikta dedi
Banada saglık ocagim soylemedi 2 tane yeter dedi ama kendi özeldeki doktorum tetanozun artik yenisinin çıktığını soyleyince bende yeni ogrenmis oldum
Belki soyler benim dr bu pazar gideceğim kontrole bakalim hayırlısı
1 ay sonra tekrar olacak
Adacel mi ònerdi
1 ay arayla yapılıyor. 5 aylıkken bıçakla parmağım ciddi şekilde kesilince hemen tetanoz yapmışlardı. Sağlık ocağı ikinci doza gerek duymadı. Rüya’da olduğum tetanoz hala geçerliliğini koruyormuş
Ben ilk aşımı olduğumda gece ateşlenmiştim 2.aşımı yarın olucam yine ateşlenme yaparmı bende ateşlenmemin bebeğime zararı olur mu
Aşı ateşlenmeleri genelde uzun süreli olmuyor ama aşı olmadan önce bu sorunu hemşireye ya da doktora sorun isterseniz
Bende tereddüt ediyorum bu konuda bu aşıların yapılması güvenilir mi acaba
Hiç tereddüt etmeden yaptırın doğum sırasında kullanılan aletlerden vs şeylerden hastalık kapmamak için önem bende haftaya salı günü 2 olucam
Teşekkür ederim gittim yaptırdım bende bugün
Bı problem olsa doktor söyler