Geçmiş olsun aşı oldunuz mu ateş yaptı mı
Elbette güvenilir, aksine yapılmazsa büyük risk. Yaptırmanıza çok sevindim. Şimdi nasılsınız ?
Malesef şuanlık olamıyorum perşembe günü olucam2. Aşımı ilkinde ateşlenmiştim
Bende dün oldum ama hemşire 1 tane yapacağını söyledi 2. aşım yok normal mi
Evet canım sadece kolum ağrıyor ateş veya herhangi bir yan etkisi yok gönül rahatlığıyla yapın
İyiyim teşekkür ederim sadece kolum ağrıyor
Ben yaptirdim 21.hafta tetanos aşisini hic acimadi ates falan da olmadi sadece birkac saat kolumda hafif agri oldu o kadar.2 kere mi yapiliyor bu aşı ?
Ben ikisinde de ne acı acı hissettim ne ateş hiç bişi olmadım hatta dedim bu kadar ağrıyo ediyo dedikleri bu muymuş diye
2tane oluyor normalde ama bilemedim ki bi sorun isterseniz
Bende ates vs olmadı ama bu bünyeden bünyeye farklı galiba
Ben bunu YouTube bir doktor anlatıyor boğmaca olması gerektiğiyle ilgili benimde kafam karışık bu konuda bu arada yazıları okudum her doktorun dediği doğru diye bir şey yok maalesef onlar bir şeylere yok diyemezler bu konular hassas mesela doktorlar kana bakmadan ilaç veriyor Vitamin vs bu da yanlış ama veriyorlar
Benimde anlattığım aşı buydu YouTube doktor bu üçünün olduğu aşıyı vurmamız gerektiğini anlatıyor mesela devlet 5 mg folik asit veriyor normalde 4 mg olması gerekiyor herşeyi araştırmak iyidir
Bunu bnde izleyip kafam karışmıştı ne yapmalıyım de. Aşıyı adacel oldun mu
İnanır mısın benim aile hekimim Bulgar göçmeni öyle herilaci yazmıyor
Doktorum önerdiği için oldum bi yan etkisi olmadı kolum da acımadı.
Ben dün ikinci dozumu da oldum bakalım hiç bir şey yok ne şişme ne yanma
Kizlar yarın tetanoz aşı günüm sizce vurdurmalımıyım?
Iyi gunler kacinci haftada cagirdilar sizi
Iyi aksmalr Saglik ocagi gebelikte kacinci haftada tetanoz asisi icin aradilar sizi
Ben ikisini de yaptırdım şahsen yaptirmalisin hatta hemşirem 3 bebek 6 aylık olunca isteğine bağlı yaptırabilirsin dedi onu ds yaptırmayı düşünüyorum