Selam kızlar gebelikte tetanoz aşısı yapıldınızmı ve kaçıncı haftalarda yaptırdınız
20.haftada yaptırdım ikincisi ise 4 hafta ara ile yaptırmak gerekiyormuş yarın ikincisini yaptırıcam inşallah
İnşallah sağlıkla gelsin bebişler
Amin amin inşallah 🫶🏻
Kaçıncı haftadasınız?
- Haftadaym
doktorum 19 yada 20. Haftada aşı yaptırmamı söyledi haftaya yaptırrm bende inşallah
İnşallah hayırlısıyla sağlıkla
İnşallah
25+5 iz ama hala yaptırmadım yarın sabah gidip ilk dozu yaptıracam.
Şimdiden geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim siz yaptırdınız mı
Bende 19. Haftadayım ama yaptırmadm doktorm 19yada 20. Haftalarda yaptırmamı söledı ama yaptirip yaptirmama konusunda emin degilm
Ben 17.haftada oldum sağlık ocağı o zaman çağırdığı için ama 2. Dozu olmayı düşünmüyorum zaten 1 yıl koruyormuş bebeğimi korur tek doz
Bende olursam tek doz olurum 2.yi yaptırmam ama 27 ile 30. Hafta arasinda tetanoz bogmaca ve difteri aşılari 3 bi arada olyomus bu daha etkiliymis galiba size sadece tetanozmu vuruldu
Bana sadece tetanoz yapıldı benim bu 3lü aşıdan haberim yok bilsem onu yaptırırdım ben de tetanoz olmadan. daha kapsamlı olurdu bana söylenmedi ama malesef kolum çok ağrıdığı için tek doz olmayı düşünüyorum ben de ama bu dediğiniz aşıyı söylerlerse onu yaptırırım ilerleyen haftalarda
Gecmiş olsun evet kolda ağrı yapıomuş malsf bende 3 lü aşıyı videolardan baktım çoğu doktor onu öneriyo oyuzden aklım karıstı
Sağol canım teşekkür ederim. Aile hekimin bu aşıdan bahsetti mi her yerde yapılmıyordur belki. Benimkiler söylemedi bi de ben bu karma aşı bebeğe yapılıyor diye biliyorum anneye de yapılıyorsa iyi. Doktoruna danış bakalım o daha iyi yönlendirir
Beni kimse aramadı sağlık ocağından bende çok sonradan öğrendim 32. Haftada ilk dozu yaptirdim 36. Hafta da 2. Dozu yaptirdim. Beni sağlık ocağı arayıp bilgilendirmemisti.
Aşıyı 20. Hafta bittikten sonra mı bitmeden önce önce mi yaptırdınız???
Saglik ocagi bilgi veriyor aranip bilgi verilmedi mi iki kere oldum aradilar gittim ikincisinde kagit verdiler gel diye