Bende tam şuan bunu sorcaktim sen yazmışsın az önce bir anne adayı paylaşmış istagramdan bebeğini kaybetmiş benimde korkularım oluştu yani vurulmasak herhangi bir sorun olur mu
Benim bu 3.gebeliğim dıger ıkısınde yaptırdım bunda daha haftam gelmedi ama yaptrcam herhangi bı zararını görmedim
Acaba aynı şeyi mi gördük dini bi sayfaydı altında yorumlar vardı içim rahat etmedi foruma sordum
Nasıl bebeg8ni kaybetmis aşıdan mıdır ki
Ağzı olan konuşuyor başkalarının da moralini bozuyorlar
Evet yanj başka bir durumu vardır bence ,asi boule bir riski olsa neden yapsınlar
Valla aynen neye inancağimizi şaşirdık
Vallah kuzum hamilelik konusunda Dr dışında kinusna herkese kulağımı tikadim…insnalae her şeyde korkutuyorlar Dr alttan muayene etmişti ilk ogrendigimiz zaman hamile olduğumu ,korkuttular yok bebek düşer bebeğe zarar verir sordum Dr gayet güzel anlattı bana ikna oldum .yani çok şey derler kahve içme kararır soda içme erir dondurma yeme donar ciğer yeme leke olur bla bla bla bla derken 37+4 olduk hamdolsun bebeğim iyi çok şükür iki dozda asi vuruldum
Çok haklisin varya işte bu insanların düşünceleri yıruyor bence hamilelik değil illa ki ağrın oluyor illa ki yorgun hissediyorsun bi gün bi güne uymuyor ama olumsuz konuşan olumsuz yazan birileri olunca konuşunca gerçekten daha çok yoruyorum acaba hangisi doğru diye doktorum ne derse onu yaptırcam
Ben olmadim suan 40 haftalığım doktoruma olmadigimi soyledim sorun olmayacagini soyledi
Evet canım en doğrusu her konuda Dr danışmak o ne derse onu yapmak Dr onerdiyse güveniyorsan Dr uygulamalisin bence
Yapmasan dâhi doğuma gidersen doğuma girmeden yine yapiyorlar
32 haftalık hamileyim aşı yok diye yapmadılar 2021 yılında yapılan tetanoz aşısı wardi bana herhangi bir sıkıntı olmaz denildi
Bu instagram da paylaşanlar olmuş ondan merak ettim
Nasıl yasak onu anlamadım? Ya şu instagram tam bi bela yarın doktora gitcem biraz önce pat diye karşima tetanoz aşişi çıktı hep olmuşuz konuşma yok bebeğimin kalbi durdu yok aşidan sonra şu hastalık oluştu bu hastalık oluştu
Sanırım Tartışma çıkıyor diye yasak canım ,bu paylaşım nedir bende çok merak ettim instagramim yok benim ama sanmıyorum öyle bir şey olsun Dr neden yaptirsinlar en ufak bir ihtimal olsa dahi yaptirmaKar bn iki doz vuruldum
Benj de saglik ocagindan aradilar olmak istemediğimi soyledim 24. Haftaya giricam tamam imza atmaya geldi o zaman dedi zorunlu degil asi tercihine kalmis dedi
Aşıdan değil de belki de başka bir sebepten ötürü kaybetmişte olabilir
Aynen bende iki doz oldum pas batmaz dogumda
Valla ben yaptirmadim canan karatay aklimi karistirdi turkiyede daha önceden aşının kaldırıldığı ve hamilelere kesinlikle tetanoz aşısının olmamasi gerektigini gecen sabah bur tv programinda soyluyordu ben o canan hocaya inanalardanim tabiki herkesin kendi tercihi