Cok guzel seyler var ya ben bi suru sey ekledim yine sepete
Ben hala bisi almadim ama mucize anne temuyu zengin edecek o belli oldu
Ayyy çok iyi yaaaa bende alcam da sonra kiyafet kotasi doldu artık
Merhaba bende sipariş vermeyi düşündüm guvenememistim hangi kargo ile geliyor? Adrese teslim oluyor mu ? Vergilerde sonradan mı çıkıyor yoksa sistemde cikacak vergi de belli mi?
Şöyle ki ben 4 parça 700 tl toplam ödedim içinde vergi ve kargo dahildi ekstra ücret ödemedim Türkiye de Aras kargo yurtdışında wordpress ile geliyor ve ben evde değildim beni aradılar komşuma bıraktırdım bayram öncesi olduğu için siparişim 1 hafta da geldi bu arada
Benimkiler hepsijetle geldi valla yenimi anlastilar acaba
Aaa doğru kız açıklama da Aras yaziyo ama bana da hepsjet geldi doğru baaakkk
İyi geceler
tatlış annelerim temu ile ilgili instagram da GZT haber ve medya sitesinin bir açıklaması var bakmanızı tavsiye ederim
Ne üzerine acaba açıklama
içerik bu canım
Kart bilgilerini sormadan kaydettiğini öğrendim bende temu nun
Kızlar ahh kızlar Trendyol Hepsiburada n11 ve en basitinden online bankacılık hiçbiri bilgilerinizi kvkk gereği almiyor veya saklıyor saniyorsaniz yaniliyorsaniz bizzat finansın içinde olarak söylüyorum android veya ios hangi telefon olduğunun önemi yok bütün bilgileriniz her indirdiğiniz uygulamada zaten mevcut
Bu içerikte kuzum tamamen etkileşim almak amaçlı hazırlanmış bir içeriktir kötü yorum veya aksi yorum bile olsa yayınlayan kişinin işine geliyor yani
Evet orası öyle ya dinleniyoruz gözetleniyoruz yapacak birşey yok
Sanal kart kullandık mi bir sorun olmuyor zaten
Anne bebek sırt çantası aldın mı ben de temu dan almayi düşündüm ama emin olamadimmm
@Snmumyerv Sorunuza karşılık olarak buradan bilgi edinirsiniz diyerek etiketledim

Şapka aşırı tatliiiiii
Evet