Temudan alışveriş yapan var mı 🥹

Bebek arabasını ne kadara aldınız

Ben şubat ayında 4 bine almıştım cnm trendyoldan şuan ne kadar bilmiyorum

1 Beğeni

Bebek arabasi semsiyesi senin icin diymi.? Yani arabayi kullanirken senin üzerine gelecek sekilde uzayabiliyormu.?

Hayır bebiş için aldım. Klasik örtü kullanmak yerine bunu tercih ettim daha havadar olacak çünkü. Yönünü istediğim gibi rüzgara veya güneşe göre ayarlayabiliyorum

2 Beğeni

Ben aldım ama bazı ürünler kalitesiz alirken dikkat etmek gerek

Asagida alanlar fotografli yorum yapiyorlar oraya bakarak alirsaniz nasil bisey gelecegine az biraz emin olursunuz

Uygulamayı ilk defa burda sizden duydum şöyle bi bakayım dedim ne kadar güzel şeyler var öyle :heart_eyes: tam para yemelik bir site :sweat_smile::smiling_face::cherry_blossom:

2 Beğeni

Hemde nasıl :joy::joy:

1 Beğeni

Takılmıyor :blush:

1 Beğeni

Ben onların teknolojik ürünler olduğunu düşünüyorum ya 3. Alışverişimi yapcam hepsi çok güzel ve aynısı sadece şuna dikkat edelim bebek kıyafetlerinde yurtdışı kalıbı biraz büyük olduğu için hangi ülkeden sipariş verdiğinize dikkat edin :blush:

1 Beğeni

Rica ederim :blush:

1 Beğeni

Benim ürünler gümrüğe takıldı. 8-9 gün kadar bekledi. Ama gümrükten çıkar çıkmaz HepsiJetle teslim edildi

8,9 gün aslında gümrüğe takıldığı anlamına gelmiyordu tahmini teslim tarihi 1-2 hafta içerisinde zaten

Ürünü takip ettiğim zaman, bir haftadan fazla gümrükte durdu

Geldiği noktaya göre oluyor o diye biliyorum

Fiyat alt siniri var 1.700 tlden alti alisveris olmuyo sizdede oylemi

Evet sınırı o şekilde :blush:

Ay çok tatlılar geldiler mi bende kızıma mont alacaktım peluş memnun kaldın mı :face_holding_back_tears:

Kuzu en az 2000 TL limit üstüne çıkmak istersen çıkarsın o sana kalmış gümrük ücreti ben en son 2300 mü neydi alışverişim 600 gümrük ödedim 21 parça ürün aldım ama zaten aynı sepeti Trendyol ve Hepsiburada yaptım inan temu yine daha uygun ve çok daha tarz

1 Beğeni

Ben anne bebek çantası aldım. Çok memnunum kalite, kullanışlık ve fiyat konusunda. Birde alt açma almıştım ama oda gereksiz olacak sanırım. Tek kullanımlık ebebek ten olanlar daha iyi, yumuşak ve kocaman. Annem spor ayakkabı aldı oda memnun gayet