Temudan alışveriş yapan var mı 🥹

Kızlar temu diye bı site var bayadır karşıma çıkıyor Ali Baba gibi ama TL ile alışveriş imkanı sunuyor hiç bı şeyler alan oldu mu ordan :thinking:

4 Beğeni

4-5gün önce tam alıcaktım ki son adımda telefonumun şarjı bitip kapandı. Dedim ki bu bir işaret :grinning: çok güzel ve uygun fiyatlı bebiş kıyafetleri vardı :grinning:sonra internetten baktım ürünler ucuz ama vergi mi ne bir şey ücreti çok ekleniyor üstüne demişler, çok bir bilgim yok bende vaz geçtim sonra​:grinning: alan varsa daha detaylı bilgi verirse güzel olur​:grinning:

1 Beğeni

Evet benimde karşıma çıkıyor biraz araştırdım Amazon,Ali baba çakması genellikle çin malı satan bir siteymiş satılan ürünler vergisiz haliymiş memnun olanda var almayanda bende bi bakındım ama cesaret edemedim eşimin kartını veririmde bişeyler olur sonra biri karnımda üç çocukla baba evine dönmek zorunda kalırım diye​:sweat_smile:

2 Beğeni

@Aysegül kızlar ben kararttim gözü verdim sipariş :joy: 4 parça ürün aldım 700 tuttu hepsi vergi de 155 TL tuttu kargo ücreti yoktu :joy:

3 Beğeni

Ben alıyorum ama Türkiyede değilim. 1 haftada geliyo. Parasına göre aslında. Aman aman kaliteli değil ama eder.

Benimse teslimat süresi 13-20 Haziran arası

Bende inceledim de bebek arabası veya çocuk arabası yazıyorum arama motoruna evcil hayvan taşıma ürünleri çıkıyor :sweat_smile::sweat_smile: anlam veremedim geri sildim

1 Beğeni

Sen temu Türkiyeden incelemedigin için öyle çıkar ben direk uygulamayı indirdim

Bende direkt uyg indirdim

Aaa bende şimdi yazdım direk çıkıyor bebek arabaları :face_holding_back_tears:

Gönlüne göre gelir inşallah ben şimdilik bilindik sitelerden devam​:blush: bakayım ilerde belki alışveriş yaparım

Tekrar indirip bakayım o zaman baktım köpek kedi bebek arabası çıkıyor :sweat_smile::sweat_smile:

Aynen bak hatta dur

Bende de böyle :sweat_smile::sweat_smile:

Ben alıyorum birebir geliyo kıyafet dışı oyuncak felan da aldım

Mesela bi örnek

2 Beğeni

Cok güzel her sey cok uygun fiyati kapıda ödeme seçeneği var mı acaba

Sanmıyorum ama ben kanadadayım taksitleri var türkiyede de var mı bilmiyorum

Kızlar alırken cm olarak boyutuna, kumaş türüne mutlaka bakın. Pamuklu bebekler için daha sağlıklı. Çok süslü ama polyester vb elbiseler çok fazla. Bebekler için hiç sağlıklı değil. Buralarda çok çeşit bulamıyorum, ondan netten alıyorum. Çoğu kaliteli mağazada türk malları var. Türkiyede olanak daha fazla. Temu dan alırken muhakkak kalitesini irdeleyin.

1 Beğeni

Bende baktım müslin aldım kumaşları

Yaa bende bakayım bi linkini atarmıaın canım

1 Beğeni