Temudan alışveriş yapan var mı 🥹

Kuzu link değil uygulamayı indiriyorsun temu adı :purple_heart:

1 Beğeni

Tamam tatlım sağol

1 Beğeni

Gözümü kararttim bende biseyler ekledim sepete alayım bakalım inşallah güzel gelir :hibiscus::face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Ay inşaallah :face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Ürünler gelince yeni konu açıp bilgi verir misiniz bende alıcam ama kafam karışık :innocent::innocent:

1 Beğeni

Tabikii :blush::face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Öğlen üstü eşime yıldönümümüz için saat aldım :grin: Bi cesaret alışveriş yaptım valla :joy: Vergiler dahil 948 TL 27 kuruşa aldım. Hadi bakalım 19 Haziran ile 8 Temmuz tarihleri arası teslim edilecek diyor.

1 Beğeni

Ay hadi bakalımmmm. Siparişin gelince yazzzzz.

1 Beğeni

Harikaaaa :heart_eyes:

Teşekkürler :slight_smile:

Bende bikac gun once arkadasim sayesinde tanistim. 1u parca sey aldim vergi ile birlikte 700 kusur tuttu. Ilk basta cok gbi geliyor ama aynilarini trendden hesapladim 1. 5 bin kusur. O yuzden hesapli ve mantikli geldi.hatta kargoua verilmis bile. Arkadasim gelen urunlerinden memnundu bebek kiyafetiydi geneli zaten onunki. Benimki karisik bakalim insallah yanilmayiz

1 Beğeni

Bir de orada olur mu bilmem ama naylon aldığım üçlü bebek zıbınını iade edecektim 1 ay geçmişti rahat üstünden bana iade olarak göndermeyin lütfen onları bağışlayın diyip tam tutarı iade ettiler

1 Beğeni

Bide su var gecikme olursa falan urun basi 65 tl iade sozu var. Ben hic adini bile bilmiyordum arkadasim vesilesiyle ogrendim. En basit ornek vereyim kizima 3 yas icin folyo balon aldim 10 liraydi trendde baktim en ucuzu 120 kusur falan . Buun gbi o yuzden 165 lira vergiyi her hLukarda karsiliyor

Aynen ve aldığınız ürün siz aldıktan sonra indirime girerse fiyat düzenlemesi var farkı iade ediyolar :slight_smile:

1 Beğeni

Bende 1700 tl lik siparis verdim buradan umarim gelir :grimacing:

Cok da bisey farketmez zaten oyle durumda. Artinca para istemesinler de :grinning:

Ona henüz denk gelmedim :sweat_smile:

1 Beğeni

Ay hadi bakalım inşallah güzel gelir :face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Yazcam foto da atarım :purple_heart:

1 Beğeni

Bende şimdi sipariş verdim bakalım :joy:

1 Beğeni