Kuzu link değil uygulamayı indiriyorsun temu adı
Tamam tatlım sağol
Gözümü kararttim bende biseyler ekledim sepete alayım bakalım inşallah güzel gelir
Ay inşaallah
Ürünler gelince yeni konu açıp bilgi verir misiniz bende alıcam ama kafam karışık
Tabikii
Öğlen üstü eşime yıldönümümüz için saat aldım
Bi cesaret alışveriş yaptım valla
Vergiler dahil 948 TL 27 kuruşa aldım. Hadi bakalım 19 Haziran ile 8 Temmuz tarihleri arası teslim edilecek diyor.
Ay hadi bakalımmmm. Siparişin gelince yazzzzz.
Harikaaaa
Teşekkürler
Bende bikac gun once arkadasim sayesinde tanistim. 1u parca sey aldim vergi ile birlikte 700 kusur tuttu. Ilk basta cok gbi geliyor ama aynilarini trendden hesapladim 1. 5 bin kusur. O yuzden hesapli ve mantikli geldi.hatta kargoua verilmis bile. Arkadasim gelen urunlerinden memnundu bebek kiyafetiydi geneli zaten onunki. Benimki karisik bakalim insallah yanilmayiz
Bir de orada olur mu bilmem ama naylon aldığım üçlü bebek zıbınını iade edecektim 1 ay geçmişti rahat üstünden bana iade olarak göndermeyin lütfen onları bağışlayın diyip tam tutarı iade ettiler
Bide su var gecikme olursa falan urun basi 65 tl iade sozu var. Ben hic adini bile bilmiyordum arkadasim vesilesiyle ogrendim. En basit ornek vereyim kizima 3 yas icin folyo balon aldim 10 liraydi trendde baktim en ucuzu 120 kusur falan . Buun gbi o yuzden 165 lira vergiyi her hLukarda karsiliyor
Aynen ve aldığınız ürün siz aldıktan sonra indirime girerse fiyat düzenlemesi var farkı iade ediyolar
Bende 1700 tl lik siparis verdim buradan umarim gelir
Cok da bisey farketmez zaten oyle durumda. Artinca para istemesinler de
Ona henüz denk gelmedim
Ay hadi bakalım inşallah güzel gelir
Yazcam foto da atarım
Bende şimdi sipariş verdim bakalım