Temudan alışveriş yapan var mı 🥹

Gulerek kullanin cok guzelmis. Bu uygulamayi son iki gundur bicok fenomen reklamini tavsiyesini yapiyor fiyatlar uygun vs diye. Muhtemelen tanindikca da fiyatlar artar. Ben 22 gun oldu hala gelmedi kargom merakla bekliyorum . Sizin begenmenjze sevindim

Benim kargo gümrükten çıkamadı :smile::smile: sizinki kaç günde geldi toplam :neutral_face:

Benim net dendi ve hep kız dendi zaten ilk kız denildiğinde başladım alışverişe detaylı falan hiç beklenmedim valla :joy:

O yanlış görme doktor beceriksizliği ve cihazin kötü olması biliyo musun aslında

Beni de etiketlediğin için çok teşekkür ederim canım :two_women_holding_hands: Mutlu günlerde kullanın gerçekten de çok güzel bir saat…:rose:

1 Beğeni

Aynen sağlık her şeyden önemlisi

1 Beğeni

Gümrük ücreti ne kdr alınıyor acaba bilgisi olan varmı

Ürüne göre değişiyodur

Dün bende baktım çok güzel şeyler var ama gümrük kafama takıldı birde gecmi geliyor acaba

Benim 1 haftada attığım 4 parça ürünun 700 TL hepsi içinde verdi kargo dahil vergi ücreti 155 TL tuttu

Hiç yapmadım alışveriş güvenilir diyorsanız yaparım bnde ordan alışveriş

Merhaba ilk defa duydum bakmaya gidiyorum :smile::smile:

@anon51243553 @Öykü18 @Hümanurun_annesi @Fadik aklima gelmedi daha baska kisiler benimkiler de bugun geldi valla bu kadar cekebildim kizlar ama nasil gorunuyorsa site de gelenler de ayni ben zaten genel olarak fotosu olan yorumlara bakarak aldim

2 Beğeni

Belli oldu ben daha buradan alisveris yaparim anne bebek cantasini gercekten cok begendim burada fiyatlar yuksek ben 350 tl gibi bir fiyata aldim termal gozleri de var soguk yada sicak tutan geniste gayet iyi sadece elbise icin iade istedim vergi ile birlikte 250 tl ye geliyormus ama ben o kadara almadim parasini iade ettiler ama elbiseyide geri istemediler elbise pamuklu yaziyordu degil ama naylon da degil aslinda giydirilmeyecek sekil de kalitesiz vs degil ama ben iade edip baska bir elbise alayim diye dusundum iade edip urunu almamalari beni sasirtti acikcasi birde ihtiyaci olan birine hediye edin yazmislar cok hosuma gitti

2 Beğeni

evet ben alışveriş yaptım kuponlarla baya uyguna geldi 3000 lira kupon veriyor bu linkten yükleyince Temu | Explore the Latest Clothing, Beauty, Home, Jewelry & More

Allahim allahimmm kol cantasi almis kizina :heart::nazar_amulet::rofl:

Ayy ayyy ayyyy kız bunlar ne tatlı kiiizzzz ay benim daha çok alasim geldi :joy::joy::joy::joy:

Kuzu senin burası toplam ne kadar tuttu

Aldim ya dayanamadim bi suru sey alasim var da tutuyorum kendimi :grimacing::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Vergilerle 1700 tuttu 250 iade aldim yukarda bahsettigim konu yani 1450 ama simdi sadece anne bebek cantasi bu fiyat bence baya iyi birde orda kendime aldigim coraplar var o kadar guzeller ki anlatamam :hugs:

1 Beğeni