Süt sağma makinesi Tavsiye?

Bundan kullanan varmı acaba yada çantasına ekliyen

Ben bundan aldım ama daha kullanmadım tabi

Kiwinin elektronik olanını kullandım ama bir elimde cihaz bir elimde bebek olmadı bende yurtdışından giyilebilir aldım o işimi gördü . Manuelse hiç önermem seni yorar

Kızlar hamilelikten sonra çalışmayı bıraktım ve doğumdan sonra da düşünmüyorum. Süt sağma makinesi konusunda çok kararsız kaldım. Hep evde olacağım için çok pahalı bir şey almak istemiyorum. Sadece özellikle ilk zamanlar fazla sütü toplaması ve acil durumlarda kullanabileceğim bir şey arıyorum. Bu makineden kullanıp memnun olan var mı? Veya başka bir önerisi olan

1 Beğeni

Bende bunu aldım ama kullanınca nasıl olduğunu anlarım artik5

Bende bunu aldım

1 Beğeni

Tavsiye

3 Beğeni

Canım eğer eczane vb. evine yakınsa doğum yaptıktan sonra alıp almayacağına karar ver. Benim ilk sütüm boldu. Ve bebeğim emmedi. Ben Lansinoh kullandım. Sonrasında Philips aldım. Baya sağıp buzdolabına attım. Şimdi bebeğim 1 aylık ve sağılacak kadar sütüm yok. Bebeğim emiyor. Ama bazı kişilerin ilk sütü çok gelmiyor. Bebeğinin emip emmeyeceğine göre karar verirsin. :cherry_blossom:

Anladım evet bu şekilde de mantıklı teşekkür ederim :heart:

1 Beğeni

Ben kiwi markasini a101 450 liraya denk getirince aldim elekrtikli olanlardan gayet yeterli gibi suanlik

1 Beğeni

Merhaba bende bunu aldim cekim gucu nasil pek fikrim yok yorumlarina guvenerek aldim ilk bebegimde manuel kullandim pek bi faydasi olmadi 2 ayda sutum tamamen kesildi malesef ins bu ise yarar

Manüel olanlar pek iyi değil zor oluyor elektrik li olanlar çok iyi bence bende almayı düşünüyorum ama eğer emmezse alıcam

1 Beğeni

Bende aynısını aldım inşallah işe yarar yorumlarda güzel diye yazyordu

O zaman önce kullanacak olan haber versin benimkide ondan daha doğuma iki ay var

Bende bundan aldım inşallah pişman olmam çekim gücünu bende bilmiyorum

Aynen yorumlara guvenerek aldim bende insallah pisman olmayiz

Aynen insallah hayal kirikligina ugratmaz bizi

1 Beğeni

Bende bundan aldım ama daha kullanmadım.

İnşallah