Süt sağma makinesi Tavsiye?

Kızlar her hamile süt sağma makinesi almalı mı sizce ?

Ben almadim doğumdan sonra durruma gore haraket etmeyi düşünüyorum

1 Beğeni

Doğumdan önce ben almamıştım. Bebeğim biraz küçük doğduğu için ememedi. Sarılık olunca da emzirirken uyuyordu. Süt birikmesinden mastit olacaktım. Öyle aldım. Sütümü sağıp biriktirdim.Bebeğim biraz toparlayınca sağmama gerek kalmadı. Doğumdan sonra duruma göre alın derim.

1 Beğeni

Aynen bende duruma bakıp öyle alıyım bari alırsam hangisinden alsam ki manuel mi elektrikli mi ?

Ben elektirikli kullandım. Memnun kaldım. Manuel kullanmadığım için bir şey diyemem. Ama önceliğiniz bebeğinizi emzirmek olsun. Sağım yapmak hem uğraştırıcı hem de yorucu oluyor.

Bebegim kuvoze girdiginde ecz den acil olarak manuel pompa aldım zerre işe yaramıyor sagıyor ama inanılmaz yavas tetik kısmına basmaktan parmaklarım agırdı ertesi gün hastanede kullandıgım mekanik sagma makinesini bir aylıgına kiraladım. Elektrikli alacaktım ama genel yorumları cabuk bozulduğu yonunde oldugu için almadım. Şuan bebegim evde cok sukur ama ben makinenin süresini uzattım sagma işi iyi oluyor ozellikle memede hassasiyet yara vs oldugunda gece emzirmek yerine sagılan sütü vermek daha pratik oluyor. Bende birde bardak şeklinde pompa vardı (eller serbest gogus pompası) o bile manuelden guzel süt sagıyor ve pratik.

1 Beğeni

Bence almak zorunda kalacaksınız. Ben de çok ucuz bişey almıştım manuel. İşime yaramaz diye düşündüm. Ama mastit başladı ve bebeğim sarılık başlangıcı olunca çok ememedi. Süt artırmak ve memelerimi boşaltmak için mecbur elektrikli aldım. Philips avent. Ama benim bebeğim kucaktan hiç inmediğinden sağım yapmak çok zor. Şarjlı olup direk memede kalan, tutma gerektirmeyen makinelerden almadığıma çok pişman oldum. Bence şarjlı ve kablosuz olanlardan alın.

Kesinlikle almalı çünkü süt hemen inmiyor inse bile yeterli olmuyor sezeryan olduğum için ilk gün gelmiyordu sütüm bebebao 240 ml olan modelden aldım uygun fiyatli güzel bir ürün eller serbest sütyenin içine yerleştiriyorsunuz başka işlerle ilgilenirken sağım yapıyor çok pratik. Bebeğim 20 günlük şuan çok sık kullanmiyorum onceligim emzirmek çünkü ama ilk günler süt kanallarını açmak ve uyarı vermek gerekiyor memeye. Bence almalısınız

1 Beğeni

Kizlar sut sagma makinalarinin elektrikli olanlari cok pahali manuel alipta ayni verimi elde eden varmi yani manuel olanda iyi al dedigin varmi yada elektriklide cook memnun kaldigiz marka varmi?

Kiwi markasının tekli olanının çekim gücü iyi gibi geldi bana henüz göğsümde denemek nasip olmadı ama böyle göbüşüme denedim meraktan iyidi 500 tl falan bi fiyatı vardı

Simdi 700 olmus ama bazi yorumlardada diyorki bir ay sonra cekmedi diyor yani sutunuz bolsa cekiyor olmayan sutu getirmiyor @agustos-anneleri @temmuz-anneleri

Manuelde işini görebilir ama göğüs uçlarını yara yapar bebişini emzirirken ağlarsın acısındsn, bizzat yaşadım. Bilmem kullanır mısınız ama sahibinden de 2. El bakabilirsiniz elektrikli olanlarına güzelce yıkayıp arındırıp veya hijyenli bulmadığınız parçaları değiştirip :innocent:

1 Beğeni

Manuel acitoyormu okadar manuelde tavsiyen nedir peki @Ayşegüll

1 Beğeni

Ben en uygun olanını almıştım trendyoldan süt sağdı ama düzenli olarak elektrikli olanı kullanıyorum o daha kolayıma geliyor bşraz daha vakitten tasarruf oluyor. Manuelde sağımı düzenli el hareketleri ile yapmak öenmli tabi bu süreçte de birazcık eller yoruluyor :innocent:

İlk dogymumda manuel.kullandim hep yara yapti hemde sut cogaltma falan olmuyo sutum yinede kesildi 2 ayda suan daha kullanmadim ama elektirikli aldim yorumlarina guvenerek fiyatda manuelle aynu yani bi bak istersen

Merhaba ben manuel önermiyorum sağımı gerçekten zor zaten haliniz olmuyor sagmaya. İkinci el bakabilirsiniz bence sıfır alacak gücünüz yoksa. Ben üç tane manuel denedim sonra elektrikli aldım çok memnun kaldım.

Hsngi marka aldiniz @Yuki makina

Cano hangisini kullaniyorsun resim atarmisin @Ayşegüll

Baby mom kullaniyorum elelktrikli olarak memnunum

Şuan düzenli olarak bunu kullanıyorum Lansinoh Göğüs Pompası Süt Sağma Pompası Çiftli Elektrikli Fiyatı, Yorumları - Trendyol aslında bunu öneririm , manuel olarak da elimde bu var Life Net Medikal Diamond Mama Elmas Göğüs Ve Süt Pompası Manuel,dıamond Mama Elmas Anne Markalı Fiyatı, Yorumları - Trendyol ama elektrikli olanı aldıktan sonra bunun yüzüne bakmadım :blush:

1 Beğeni