Lansinoh aldım çokta memnun kaldım gerçekten.
Merhaba en iyi süt sağma makinası tavsiyeniz var mı
Lansinoh kullaniyorum memnunum mochi eller serbest de aldim fakat lansinoh kadar verimli olamadi
Sizce peki Her ihtimale karşılık makinayı hastaneye götürsem mi daha henüz doğum yapmadım
Ben yanimda götürdüm ama kullanmadim. Sezeryan dogum oldugu icin 3 gun sonra ancak geldi sütüm
Ben lansinoh aldım ancak hemsire aradı sağlık ocağından elektrikli pompa kullanma dedi. Elle sağım yapman lazim dedi parmaklarla yapılıyormuş. Ben de çok şaşırdım size böyle bir sey denildi mi kizlar?
Neden otomatık olanı varken elle olanı tavsiye etti acaba
Otomatik olanı ayarlamak zormus göğüs ucu yarasi vs yapıyor dedi. Hayatımda ilk defa duydum gerçekten
Cekim gücünü asiri artirmadigin surece yara olmaz elle sagim yaparak cok cok az sut çıkıyor
Bence de katılıyorum sana canım
Süt sağma makinesi kullanıp memnun kalanlar öneri de bulunabilir mi
Lansinoh al canım bende tekli elektrikli olanı var çok memnunum
@Nagishan eller serbest bebebao markasının var şarjlı elektrikli olana bağımlı kallmiyosun takip işlerini görebilirsin
Süt sağma pompası kullanıp memnun kalan varmı hangisini alacam diye çok kararsızım cift gögüs istiyorum ama eğer güzel uygunsa tek göğüs de olur yardımcı olur musunuz kızlar şimdiden teşekkürler
Lansinoh ya da Philips Avent öneririm
Pahalılar ama değiyorlar
Ben philips avent yeşil olanı kullanıyorum memnunum ilk haftalarda çok lazım olacak çiflerde ikisini aynı anda adaptöre bağlayınca çekim gücü azalıyormuş. Ben bu yüzden tek göğüs olanı aldım. Sakın manuel almayın parmaklarınız kopar
Ben ebenin önerisi ile Mamajoo almıştım ama pek memnun kalmadım. İkili olan pompalar çok da iyi gelmedi bana. Ben ikisini aynı anda kullanamadım. Çünkü bir göğsümde bebek varken sağdım, yanımda uyurken pış pış yaparken sağdım, yemek yerken sağdım, kahve içerken sağdım. Özetle tek elim hep lazım oldu pompa tutucu sütyen de denedim ama memelerin yer çekimine karşı koymuyorsa o da zor. Madelayı öneriyorlar. Biraz pahalı ama kiralama yapabiliyorsunuz. Ayy bence her türlü zor şu sağım işi. Allah yardımcınız olsun
Elin yorumadı mı kopmuştur onca işin arasında nasıl vakit buldun da manuel sağdın helal olsun