2,3 tanesini denedim en iyisi buydu diyebilirim.Aslında gerek yoktu bunada ama benim göğüs uçları yara olduğu için kullanmak zorunda kaldım.Biraz sağıyordum ki meme az boşalsın rahat vere bileyim.Yoksa çok kütü oluyordu
Ben kiwininkini gayet uyguna aldım çokta memnunum kiwinin dakika gostereni iyi
Hanımlar Merhabalar Süt Sağma Makinesi olarak tavsiye edeceğiz marka var mıdır? Çalışan anneler için ideal makineler hangisidir? Son zamanlar da karşıma şarjlı süt sağma makineleri çıkıyor. Kullananlar var mıdır
Memnun musunuz peki
Ay bunları herkes çok beğeniyor bende elimdekini satıp alacağım bundan
Ben philips avent yeşil aldım ek gıda zamanı da çok faydası oldu kimi tariflerde anne sütü de var
Ben de çok seviyorum ama yurt dışindan geliyor bozulursa veya bozuk gelirse çok mağdur olurum diye çekindim
Daha kullanmak nasip olmadı canım, ama genel olarak memnunlar. Ben iki adet aldım ikisi de sorunsuz geldi yurt dışındam
Philips Avent öneririm
Türkiye garantili olanlarda var geçen bir doktor instagramda paylaşmıştı ben ondan alacağım
Süt sagma cihazı önerisi??
Göğüs pombasinda oneriniz nedir
Giyilebilir gögüs pompası mutlaka diğerleri zaman kaybı ve yorucu
Kizlar elektrikli sut pompasi olarak ne kullaniyosunuz memnun kaldiginiz bi marka var mı trendyolda baktim hepsinde iyi yorum da vsr kötü de kararsizim
Kiwinin dakika sayarlısı var uyguj fiyatlı olarak iş görüyor
Ben mamajoo aldım canım.
Teşekkür ederim
Süt sağma makinası almak mecburimi neden kullanılıyor bende dört aylık gebeyimde alıp almamak gerektiğini bilmiyorum