Süt sağma makinesi Tavsiye?

İkinci doğumum olacak. İlk dogumumda alamadığım pompa kalmadı. Wee baby Manuel bir işe yaramıyor sagarken elleriniz ağrıyor ve bir süre sonra yorulup bırakıyorsunuz. Sonra mochi aldım ondan da verim alamadim doğrusu. Lansinoh aldım elektrikli boş yere kendimi yormusum dedim. Elektrikli pompa en iyisi

1 Beğeni

Kesinlikle en iyisi bu. Mochi, wee baby gibi manuel pompalar verim sağlamıyor maalesef. Deneyimlemis biri olarak yazıyorum.

2 Beğeni

Ya kızlar gerçekten ihtiyaç var mi? Ben almadim yani zaten çocuk emdikçe gelir diye düşünüyorum fazlasini buzluğa atma gibi bi düşüncem yok. Zaten evdeyim bilemedim​:see_no_evil:

Bende bundan aldım henüz kullanmasim ama elektrikli olmasi cok iyi yavas yavas çalışıyormuş ilk etapta göğüs yara falan olmamasi icin masaj yaparak cok iyi bişey bu

1 Beğeni

İnşallah memnun kalırım

Aynen katılıyorum elle kullanılanlar zaten yoruyor elektrikli olması güzel bir de öyle zaman geliyor ki artık sağmaktan yoruluyorsun midem bulanıyor O yüzden çift olması daha iyi bir de bunun uçları vakumlu gibi yapışıyor Yani elle tutmaya da çok gerek kalmıyor

1 Beğeni

Of of evet çok kararsızım bende :joy: ilk zamanlar hemen doyup uyuduğu için süt tam bitmiyormuş göğüste ve birikirse de mastit olma ihtimali var tek korkum bu

1 Beğeni

Ay bu uygunmuş da bi araştırayım

Aynen uygun guzelde yorumlar var

Yav bu analarımız ne yapiyormus ya çıldıracam​:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

Bundan aldım ben

Emzirmiyomus ne yapacak bacim ben hic emememisim malesef ne sutu gelmis nede hazir mama icmisim valla köy yeri bide

1 Beğeni

Benim bebeğim aç kalmis ve doktorlar bile farketmeden bizi taburcu etmişler. Sonra sarılık oldu 10 gün kuvezde kaldı. Hastaneden süt istediler dinlenmek için eve geldiğimde sagiyordum ben o yüzden almıştım. Ama şimdi hem sağıp hem de mama alicam. Bebek doymayinca sarılık oluyormus öğrenmiş oldum. Yani keyif işi değil de bu biraz mecburiyet. He fosur fosur sütü gelen bacılara maşallah diyorum herkes öyle şanslı olamıyor maalesef.

1 Beğeni

Ayy vallaha benle kardesim hep emmisiz biberon emzik hic tutmamisiz. Artik duruma gore mecbur kalirsam bende alirim ne yapalim ,:see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil:

1 Beğeni

Arkadaşlar merhabalar 33.haftama girmiş bulunmaktayım giyimden yana bebeğin her eksiği tamam ufak tefekler kaldı onları alacağım sadece size sorum süt sağma makinası almalı mıyım süt saklama poşetini şimdilik 25li aldım eğer ihtiyacım olursa ileride alırım pompa da almak istiyorum elektrikli veya şarjlı emzirsem bile ileride kullanırım diye düşünüyorum

Ben kiwi elektrikli aldım. Kolumda denedim vakumu iyiye benziyor. Evde olacağım zaten büyüyene kadar çalışmayı düşünmüyorum. Yine de lazım olur bulunsun diye aldım

Peki sizin aldığınızda elektriğe bağlı mı olmam gerekiyor

Evet prize bağlı çalışıyor

Philips avent şarjlı süt sağma makinesini aldım eger İstanbul’da yaşıyorsan bebe çeyiz sarayına gitmeni öneririm cok uyguna geldi

Philips avent aldım prize bağlı çalışıyor ayarları vs var elime denedim tıpkı bebek emer gibi çekiyor ben prize bağlı çalıştığını bilmeden aldım powerbankle de çalışıyor diyen var onu da deneyip yazarım mochi marka süt saklama poşetini aldım ilk sütümden mutlaka saklmayı düşünüyorum hastane çantama koydum her iki ürünü de :cherry_blossom: