Almak kesin şart mıdır? Saklamasını poşet mi almalı yoksa çoklu satılan şişelerden mi almalı. Manuel mi olmalı elektrikli mi olmalı? Allahım kafam çok karışık
Bu belki biraz fikir verebilir:
Ben kısa bir süre kadın doğum servisinde çalışmıştım. Almayanlar bile alıp geliyordu. Ucuz olsun diye manuel alıyorlardı. Manuelde el çok yorulduğu için aldığına pişman oluyorsun. Bence kesinlikle elektrikli alınmalı. Wee gibi markalardan fayda görmezsin. Philips avent yeşil olanı aldım. Doğum yaptıktan sonra ilk zamanlar çok faydasını göreceksin. Sonraki zamanlarda da bebekten ayrı kaldığında depolamak için kullanacaksın Buzlukta saklamak için bebek sütü saklama poşeti alınmalı (poşetteki ml doğru cevap vermiyor) Saklama şişesini pompa markası ile aynı alırsan cihaza uyumlu oluyor. Sütü kaptan kaba aktarma derdin olmuyor.
Fiyatları biraz daha makul olsa elektrikli almaya niyetliyim aslında ama o konuda da manuelle aynı zamanda aynı miktar sütü elde ettiğini söyleyen yorumlarla karşılaştım. Aklımda lansinoh almak var mandallı olan modeli. Philips aventin cam şişe olan biberonunu aldım, lansinoh da bibreronuyla gelecek alternatif olur hani Philipsi kabul etmez belki diye. Saklamada da sürdürülebilirlik açısından poşettense şisesini almak daha mantıklı geliyor. Biraz daha vaktim var yoğunlaşacağım konu üzerine
Geçen gün hemşire anlattı da bana göğüs pompası kullanmayın diye yani sebebini söyledi ama şu an hatırlamıyorum kesinlikle kullanma dedi sütü kurutuyormuş çeke çeke ben de alacaktım vazgeçtim
İlk defa duyuyorum bunu. Keşke sebebini de hatırlasaydınız
Almak şart degil öyle düşünmeyin.Ben calışan olduğum için sagıp eve bırakayım diye almıştım.Mani bir durum yoksa boşuna para vermeyin Doğal olan neyse her zaman tercşhiniz o olsun Uzun sureli makineyle sagımlarda süt miktarı azalıyor bunu deneyimlerimden rahatlıkla söyleyebilirim.
Burda hep beraber konuşmuşuz eski günleri andık
Ben de philips avent cam biberon aldım. Hala biberona karşıyım olur da lafımı yutarsam diye aldım. Belki yoğun bakımda lazım olursa dedim. Yoğun bakımda şırınga ile besliyorlarmış Biberon ile ilgili videolar izledim aralarında bir tek philips biberon ters çevirildiğinde damlatmıyor. Yani bu bebeği tembelleştirmeyi engeller.
Bende hem emzikte hemde biberonda Philips avent aldım. Cam eve iki boy set halinde satılanı. Lansinohun manuel pompasını aldım bide onun da süt haznesi biberon olarak kullanılabiliyor. Alternatif olacak philipsi kabul etmezse. Bakalım göreceğiz inşallah
İyi günlerde kullanın
Teşekkürler teyzesi
@Esma Merhaba Ben ilk kızımda Lansinoh’un manuel olanını almıştım ve açıkçası çok da memnun kalmamıştım. Manuel olması el yoruyor aşırı derecede, e yorulduğunuz için de haliyle vücut dinlenmemiş oluyor ve ekstra efor sarf ettiğiniz için de sütü çoğaltan destekleyici bir şey bulamıyorsunuz alette. Ben pişman oldum ve elden çıkarmıştım o dönemde. Şimdi ise çok araştırdım ve Kiwi’nin elektrikli göğüs pompası çok öneriliyor. Hem fiyat olarak bir tık daha uygun hem de kullananlar çok memnun olduğunu söylüyor. Sütü çekerken göğsü rahatsız etmeyip aksine süt kanallarını açıp sütü çoğalttığı da söyleniyor. Elektrikli olduğu için de çekim gücünü kendiniz ayarlayabiliyorsunuz. O yüzden daha iyidir diye ben de onu alacağım doğuma yakın
Baktım olmuyor o zaman bakacağım çaresine. El yorduğu konusunda haklı olabilirsin ama elektrikli pompanın 3te bir fiyatında olması bana daha cazip geldi açıkçası. Keşke sadece elimiz yorulacak olsa @NURAN
@Esma Çok yormuştu beni yaa Sen de yorulma diye şimdiden fikir vermek istedim. Elbette bütçene hangisi uygunsa onu al canım, benimki fikirdi sadece
Bende çalışmaya devam edicem diye giyilebilenlerden almak istiyorum eğer uygun fiyata bulabilirsem.
Giyilebilenler çok kullanışlı gözüküyor. Biraz araştırdım Yorumlarında olumsuz yazılar çoktu. Riske atmak istemedim. Belki siz daha güzel bir marka bulursunuz
Fiyat olarak çok uçuk ama eğer uygun ve kaliteli bulursam almak isterim.
İnşallah gönlünüze göre güzel bir ürün bulursunuz
Göğüs pompası almak istiyorum iyice fiyatı artmadan tavsiye ettiğiniz bir ürün var mı marka özellikle tecrübeli anneler daha önce kullananlar