Daha önce Lansinoh 'un manuel olanını kullandım ve memnun kalmıştım. Hatta arkadaşıma hediye etmiştim daha sonrasında. Şimdi bu bebiş için de Kiwi düşünüyorum ama alıp almamakta da kararsızım açıkçası. Belki işe başlarsam alırım diye düşünüyorum. En uygun fiyatlı ve memnun kalınan Kiwi gibi şu an. Tabi ki bir Lansinoh ya da Philips etmez ama makul fiyatlılar arasından en iyisi Kiwi. Eltim de kullandı benim, memnundu gayet. Elektrikli zaten
Ben philips avent yeşil olanı aldım. Elimde denedim çok güzel. Kuzenim satın aldı o da çok memnun
Ben de mamajoo ile lansinoh arasındaydım, mamajoo fiyat olarak bir tık daha uygundu ve memnuniyet açısından güzel dönüşler almıştım.
Yine amazon diyeceğim ama amazon indirimini bekledim özellikle, lansinoh ciddi anlamda düşüp de mamajoo nun fiyatına yaklaşınca lansinoh aldım. Bir sıkıntı olursa parça tedariği daha kolay olur diye. Philipsin gereksiz pahalı olduğunu düşünüyorum ben, sonuçta hepsi aşağı yukarı aynı görevi görecek. Benim bahsettiklerim elektrikli olanlar, manuel olan hiç araştırmadım üşenirim ben bu işe diye
Bir de mochi var o da kendiliğinden sağım yapan bir vakum gibi bir alet. Ondan da almayı düşünüyorum, bebek emerken o da yanda vakumlar diye
Evet yaa, Philips niye bu kadar pahalı ben de anlamıyorum. Aslında Lansinoh da uçmuş. Şimdilik erteledim ben makineyi yaa. Zaten evdeyim şu an. Atanınca ve işe başlayınca alırım inşallah Haftaya da KPSS var, şans dileyin bana şimdiden. Hamilelerin duası daha çabuk tutar derler
Uygun fiyatlı olanda kiwi yorumlarını okudum bir sitede memnunlarmis genelde üşengeç biriyim manuel biraz zorlar gibi yada bilmiyorum henüz deneyimim yok
Onu da alabileceklerim listesine ekleyeyim
Ev taşıma telaşından bakamamistim o siteye ne kadara aldınız
Yaaa allah yardımcın olsun, inşallah emeklerinin karşılığını alırsın
Marka olunca o bile para ediyor Hayırlı atama olsun inşallah rabbim emeğini boşa çıkarmasın güzel haberlerin gelsin inşallah ben sanırım çok fazla hayırlısı dememisim o yüzden atandigim yerden bayağı çile çekiyorum herşeyin hayırlısı olsun
Ayy hala devam ediyor geç değil sitenin sahibi olsam ancak bu kadar adını anardım 800 küsür liraya aldım ben, trendde 1300 lerdeydi bu ürün öyle olunca favoriye bile eklememiştim ama takipteydim pusuda bekliyordum
@duygugillerdenbiri Allah razı olsun canım benim Amin inşallah
@Flz Çok sağol canım benim Olsun öyle deme sen, senin için de en hayırlısı buymuş şimdilik demek ki
Sınavında başarılar inşallah en yüksek puanı sen alırsın
O zaman hemen takibe geçiyorum bende
Rica ederim Öyle ya demek nasip böyleydi vardır Allah’ın bildiği .
@Cansu Teşekkür ederim arkadaşım
Bende gireceğim hocam sıınava hamiş ve sıınava girecek biri olarak dularımda siz de varsınız artık bebişlerimiz şans getirsin inşallah bu yıl kapatalım sınav defterini
@Tatlıheyecanım_3012 Size de başarılar diliyorum hocam ben de Umarım son olur bu sene artık
Amin hocam inşallah Allah razı olsun
Elektrikli pompa almıştım hamileyken e bebekten baby mom markası Doğumdan sonra kaç defa denedim süt kanallarım tıkandığı için zar zor 10 ml sağıyordu 1 saatte gibi sürede bende bırakmıştım kullanmayı. Kaç defa hastaneye gittik emzirme danışanları meme sıkarak süt kanallarını açmaya çalıştı. Ağrıdan ölecek gibi olmuştum her sıkmalarında . Memelerim resmen taş kesilmişti. Dün tekrar kullanayım dedim 2 memeden 90 ml sağdı çok mutlu oldum sanırım artık memelerim iyileşiyor.