Merhaba anneler,
Fiyatlar uçuk ama çevremde manuel yerine elektriklinin daha faydalı olduğunu gördüm.
Ergonomik olsun istiyorum, süt sağarken kap dışına sızmasın diye iki büklüm durmak durmak istemiyorum.
Öneriniz var mı?
Merhaba anneler,
Fiyatlar uçuk ama çevremde manuel yerine elektriklinin daha faydalı olduğunu gördüm.
Ergonomik olsun istiyorum, süt sağarken kap dışına sızmasın diye iki büklüm durmak durmak istemiyorum.
Öneriniz var mı?
Merhaba çalışan anne olduğum için benim yokluğumda bebeğime süt verilsin diye bende elektrikli sur sağım pompası almıştım uzun araştırmalarım sonucu Lansinoh ta karar vermiştim.Tekli olanından aldım.Cok memnunum 4 yıl oldu hala ilk gün ki gibi sağlam üstelik benim dışımda 3 kişiye daha verdim.Onlarda memnun kalmışlardı.Sagim yaparken memeyi hiç zorlamiyor en yüksek kademede bile.Gogusu saran mor halka da göründüğü gibi sert değil.Tasinmasi da çok pratik.
Sütü sağarken Öne eğilmek durumda kalıyorum diye yorumlar vardı siz ne düşünüyorsunuz
Evet öne doğru egildigimi hatırlıyorum ama hiç rahatsızlık vermedi sanki eğilince daha çok süt aşağı inecekmis psikolojisi hakim oluyor.Yoksa bir sızdırma yaşamadım ben.
Siz hangi pompayı tercih edeceksiniz
Çok konforlu gözüküyor güzel günlerde kullanın
Ben mamajoo tek taraflı elektrikli pompayı favoriye attım, almak için bekliyorum. Amazon indirimi olacak, daha uyguna gelmezse almayı düşünüyorum. Bir de Mochi öneriyor arkadaşlarım, sağım yapamayacak durumda bir işle veya bebişle ilgilenirken o kendiliğinden pompalıyormuş. O da favorimde, sinsice bekliyorum
Mamajoo hiç duymadım ama Mochi internette videolarda memnun kalanı çok duydum.
Ben philips avent indirimle aldım
Philips avent çok pahalı diye ben o seçeneği eledim. Lansinoh ve mamajoo arasında kalmıştım, mamajoo’dan da bayağı memnun kalmışlar diye onu öne çektim. Fiyat performans ürünüymüş, bakalım tabi kullanınca da aynı memnuniyeti yaşayacak mıyım?
Memnun kalırsanız bize de söyler misiniz?
Tabi tabi söylerim, daha çok var gerçi bizimkine
Ben kiwininkini almıştım indirimden internette 400 su a101 den 300 e
Ben de kiwi düşünüyorum
Bu baya pahali ama merak ettim acaba nasil diye
Bende bakayim simdiden dedim ama her marka icin herkes cok memnuniyetsiz kafam karisti normalde lansinoh dusunuyordum