Soğuk algınlığı ve gripte ne yapmak gerekiyor

Verir verir hatta dersin ki içerde tekvando dersleri mi var biraz daha sabır :smile:

1 Beğeni

Hadi İnşAllah​:joy::joy::joy:

1 Beğeni

AA aklıma ne geldi Seni gidi yaramaz annen bu kadar merağa dayanamaz içeride uykun çok muydu minik minik hareketlerin yok muydu :pleading_face:yok yok yok anneye uyku yok :face_exhaling::sleeping: Anne anne buradayım :raising_hand_woman:t2: ellerim ayaklarim sana sesleniyor​:speaking_head: hissetmesen de sen beni :smiling_face_with_three_hearts:sen üzülme annecim kalbim seninle atıyor​:heart:pıt pıt pıt gönderen minik mucizen :love_letter::shushing_face:

2 Beğeni

Ay yerim ya :face_holding_back_tears::heart:

2 Beğeni

Geçmiş Olsun Arkadaşım şuan Bende öyleyim Hettda Serum Koydurdum İylesmem icin Çünki Ben Sezaryana hazirlaniyorum Sezaryan Günümə Kadar İylesmem lazim Baklim Nasil Olucak Hayla kəndime gele bilmedim Ösgürek Bi turlu Pesimi burakmiyor Sezaryan Sirasinda ösgürek tutursa ne yapacagim Hic Bilmiyorum

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim :heart_eyes:

1 Beğeni

İşten gelince eşime bu bilgileri mutlaka ileticem :sweat_smile:

1 Beğeni

Sağol kardeşim sanada çok gecmiş olsun Rabbim şifani versin inşallah o öksürme çok zor bende iki sezeryan yaptım Allah yardımcımız olsun inşallah

1 Beğeni

Dirayetinize hayran kaldım :pleading_face::pleading_face::smiling_face_with_three_hearts:

Allah sağ salim kucağınıza alıp kokusunu alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah :pray::heart::smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Amin Allah razı olsun canım :rose::palms_up_together::heart:

1 Beğeni

Merhaba hanimlar, 18 haftalik hamileyim ve grip oldum 4 bardak ihlamur ictim ve 2 tane pastil yedim, aranizda grip olan ve bu durumla başa cikan var mi

1 Beğeni

Ben başlarda olmuştum normalde çok zor geçiyor benim gribim serum taktırmadan düzelemiyordum ama şaşılacak gibi yine zil zurna gripken sadece bir bardak ıhlamur çayı beni kendime getirdi. Normalde hayatta mümkün değil mutlaka serum yemem gerekiyor bir kaç tane farklı günlerde.

1 Beğeni

Ben hamileyken iki kez grip oldum. Ilık ballı süt ve ılık limonata içtim. Doktorum, kbb ya da enfeksiyona gidebilirsin istersen dedi. Ben evde atlatmayı tercih ettim. Bol bol yattım

1 Beğeni

Ben ilk trimesterda olmuştum ama ilerlemeden durdurmayı başarmıştım. Ballı süt ve doğal içerikli propolisli bir boğaz spreyiyle 2 günde ilerlemeyi durdurup iyileşmiştim. Daha da olmadım şükür :pray: İlk gebeliğimde faranjite çevirmişti mesela, 7 aylıktım o zaman. Doktorun verdiği ilaç destekleri ve serumlarla toparlamıştım. O zamanlar bünyem de zayıftı tabi. Bu gebeliğimde daha dirençli olabiliyorum

1 Beğeni

Cok gecmis olsun, benimde ilk gebeligim oldugu icin cok korktum bogaz pastili ve ihlamur ictim 2 gundur bugun biraz daha iyiyim bogaz spreyi alacagim bugun

2 Beğeni

Cok gecmis olsun buhun gripte 3.gunum biraz daha iyiyim ihlamura devam ve bogaz spreyi de alacagim umarim benimimki de hemen geçer, sadece bu gece biraz uyuyabildim

1 Beğeni

Boğaz spreyi yasak arkadaşım sakın almayın. Ben doktoruma sordum hayır dedi. İlaçsız evdeki yöntemlerle altatıcaz mecbur.

1 Beğeni

Oyle mi bugun almayi dusunuyordum iyi ki soylediniz

1 Beğeni

@Cansu Arkadaşım boğaz spreyi derken ilaç olanlardan değildi benimki. Doktorum yazmıştı bana da zaten, propolisli ve tamamen doğal gıda takviyesiydi. Ocean Propolisli Gıda Takviyesi idi, içilebiliyordu ama ben boğazıma sıkıp rahatlatıyordum. Mide bulantım çoktu o zamanlar, içemiyordum o zaman. Hamilelere de uygun bir boğaz spreyi olduğunu bildiğim için ve doktorum önerdiği için @Derya hanıma önerdim. Yanlış yönlendirme yapmış gibi olmayım aman :blush:

3 Beğeni

Bende yaşadım gripken ilaç alma imkanı olmadığından kendi kendine geçmek zorunda kaldı ama hergün zaten kullandığım decaviti yuttuğum saatlerde baya iyi geliyordu o vitamin sayesinde rahatlıyordum

1 Beğeni