Kızlar boğazım agriyo ve burnum tıkalı ne yapsam ya
@Sevda Çok geçmiş olsun. Soğuk su buharı iyi gelebilir. Bitki çayları içebilirsiniz. Ballı süt boğaz ağrısını hafifletebilir
Bol bol dinlenin havlar çok bozmaya başladı
Ben 3 gündür cok hastayim grip mi soğuk algınlığı mi bilmiyorum sacimi yıkadım klimanin önünde yattim sabah bi kalktim vücudum taş kesilmiş saglik ocağına gittim 5 tane serum yazdi iki tane vuruldum bide doktorum seruma karistirilmasi icin bir ilac vermiş galiba antibiyotikti devlete kelebegi takmaya gittiğimde sen gebesin bu ilacı sana nasıl vermiş dediler onu son serumda takmadım biraz daha iyleseyim doktorun yanına gidecegim bunu nasıl yaparsiniz diyeceğim ya bebegime bisey olsaydı bunun hesabini kim verecekti guya okumus etmis doktorlar ama ben bazi doktorlarin torpille doktor olduğunu düşünüyorum yoksa gercek bilgi sahibi olan biri bir annenin bebeğini tehlikeye atacak bisey yapmaz allahtan bebegimin hareketlerini hissediyorum yoksa o orda bidaha görev yapamazdı
O ne ilacıydı? Ben adacelde sizin durumu yaşadım doktor vurun derken ebe olmaz diye yırtınmıştı sonuc olarak ebe de bana sonrqdan hak verdi ama beni üzdüğu ile kaldı bazen ilactan haberdar olmayan ebeler hemşireler de var ben de her ilacı aklımda tutamıyorum
Buydu ampul şekilde seruma karistir oyle vurul dedi sanirim antibiyotik ama gecelere önerilmiyormus bunu aile hekimim verdi devletteki doktor ve hemşire vurma dedi bana
Geçmiş olsun yine de hakkınızi arayın
Kızlar bende fena grip oldum normalde gebeliğin başlarında olduğumda tek birgün sürmüştü şaşırmıştım ama bu öyle değil tüm vücudum ağrıyor boğazım çok acıyor normal zamanda grip olduğumda çok hızlı ilerliyordu ve serumsuz atlatamıyordum şuan ne yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum.
Teşekkür ederim canım
Bol bol dinlen arkadaşım
Haftalardır atlatamadigim bir grip var esir almış sanki bırakmıyor gece uyuyamıyorum gündüzde öyle ne yaptıysam evde atlatamadim doktor kontrolümede var biraz kendi doktorum ne derse ona göre hareket edeyim dedim hapsirmaktan normal nasıl duruluyordu unuttum artık bu yeni çıkan virüsmü yoksa diye şüphe etmeye başladım artık
Kizlar 34+3te grip oldum ve bunun cocuk icin bi zarari varmi ? Atesimde 37 korkuyorum hem bu gun o kadar haraketliydiki
Biz ailece hastayız takribi iki buçuk hafta oldu bir türlü atlatamiyoruz da öksürük ateş benimde çıkıyordu ateşim sirke ile çözüm buldum elimi yüzümü yıkadım tuzlu kargara sirkeli gargara karbonatlı yapa yapa biraz duzeldigimi fark ediyorum biraz öksürükten kasılmaların olmuştu benim birde korkma ama ateşini takip et hep gerekirse bardağa biraz kat iç inşallah şifa olur
Sirke çok asidik bir madde mide ve yemek borusuna zarar verir suya az miktar katıp içmemiz gerekir içeceksek ![]()
Ne çocuk için ne yetişkin için 37° ateş değil.
Bende 35haftamda grip olmuştum ateşimde 38 oluyordu. Sadece suyum bulanmıştı. Şükür bişey olmadı.
Sizde korkmayın 37 için. Sadece önlem alın. Gün içinde çoklu ılık su içmeye özen gösterin. Vücudunuzda su kaybederseniz ateşiniz yüksele bilir. Su içmek ateş yükselmesini engelliyor ateşiniz olsa bile düşürmeye yardımcı olur.
Gripinizin geçmesi için. Sıvı tüketmeniz lazım . Limonlu çayda iyi geliyor. Dediğim gibi ılık suyu eksik etmeyin yanınızdan. Sıcak çorba da iyi geliyor gripe. Allah şifanızı versin.
Sirke ayrıca ateşi düşürmede iyi bi yöntem değildir damarları büzerek kan dolaşımını yavaşlatıyor alkol soğuk suda olduğu gibi kendinizde ve çocuklarınızda kullanmamanızı tavsiye etmem. Onun yerine ılık duş nemli bez ince giysiler bol su ve c vitaminli içecek ve yiyecekler tüketmeye özen gösterin lütfen
çok geçmiş olsun
37 normal. Bol bol dinlen çorba iç ballı süt limonsta iç geçmiş olsun arkadaşım
Bende 26+4 teyim çok hastayım sağlık ocağına gittim antibiyotik yazdı gargara ve suya karıştırılan c vitaminli kapsül verdi. Kadın doğumda 2 doktora sordum kullan sorun olmaz dediler sonra daha kötü olabilirsin dediler. Doğal şeyler de beni kurtarmadi mecbur ilaç alacağım