Soğuk algınlığı ve gripte ne yapmak gerekiyor

Kızlar merhaba çok kötü grip oldum ve hicbi ilaç kullanamiyorum sadece parol icebiliyorum ama hiçbi etkisi yok gün geçtikçe daha kötü oluyorum ne yapmam gerekiyor

2 Beğeni

Bu salgın çok acaip bir şey 2 hafta oldu hala geçmedi. Üstelik ben hamile de değilim. Hamileler için gerçekten zor bir durum. Aşağıdaki yazıda bahsedilenler belki sana iyi gelir.

2 Beğeni

Evet etrafta bir salgın var maalesef. Bende üç beş gündür gribim. Alkah hepimize dayanma gücü versin inşallah

Hamilelik vakti hastalanan oldumu soguk alginligi grip

1 Beğeni

Ben iki kez olmuştum Çorba, ballı süt, limonata içtim bol bol dinlendim geçti Size de geçmiş olsun Devamlı vücut sıcaklığınızı ölçün

2 Beğeni

Tesekkur ederim bende ilk kez oldu atesim dun vardi bu gun yok coklu sicak su falan iciyorum gecsin hamileyken cok kotu oluyo ama

2 Beğeni

Ateş çıkmazsı hamilelikte sakıncalıymış. Tekrar ateşin çıkarsa acile git

1 Beğeni

Kızlar yetişin ikinci trimestir da soğuk algınlığına ne yapmalı öksürük halsizlik çok hafif ateş

1 Beğeni

Soğuk değil sıcak geçmiştir arkadaşım ben de de aynısı oluyo hiç bi şey yapmıyorlar özele gittim parolla izotonik su yapıp gönderdiler evde atlatabilirsin bol bol dinlen ılık su iç

2 Beğeni

Teşekkür ederim heryerim agiriyor gittikçe sanki iyicene hastalaniyorum gibi

2 Beğeni

inanır mısınız bende de öyle 3 gün olduğu galiba daha hala hastayım nane limon kaynatıp içtim evde kendim bi çare bulmaya çalıştım çünkü gerçekten bi şey yapmıyorlar doktorlar yapamıyolar yani

1 Beğeni

Geçmiş olsun. Doktorunuz ya da sağlık ocağı doktoru ilaç verebilir belki. Onun dışında ballı süt içebilirsiniz

Teşekkürler kızlar baş ağrısı en çokta zorluyor malûm parol da pek bişey yapmıyor bende ne yapayım şaşırdım doktorum nane limon içme demişti ilk aylarda daha sonrada içmeye korktum şimdide böyle hastalıkla mücadele ediyorum

1 Beğeni

Başını eşarpla sıkı sıkı bağla sonra bi yarım saat sonra aç çok iyi geliyo o

1 Beğeni

Maalesef ilaç vermiyorlar parol ağrı kesici dışında bol bol su tüketin

1 Beğeni

Geçmiş olsun arkadaşım bol bol dinlen ılık limonata be ılık ballı süt yap iç boğazını rahatlatır

1 Beğeni

Geçmiş olsun

2 Beğeni

Sağolun cansu hanım teşekkür ederim

1 Beğeni

Kızlar üşüttüm sanırım bu sıcakta ayrıca yoğun bakımda anneme bakiyorum . Bu girip nezle halinde ne yapabilirim öneri lütfen.

2 Beğeni

Bol nane limon iç bol su tüket ve ılık duş al.mümkünse bir de dinlen. Grçmiş olsun umarım hemen geçer. :cherry_blossom::palms_up_together:

1 Beğeni