Bol bol dinlenin limonata ve ballı süt için şifa olsun
Malesef dinlenmeye zamanım yok 18 gündür hastanedeyim annem yoğun bakım da. Dinlenmek dışında artık ne yapabilirsem. Benim için uzanmak dinlenmek bir lüks şuan
Bebeğe zarar vermez inşallah bu durum. Grip nezle diyorum inşallah korona değildir hastane ortamı
Teşekkür ederim. Keşke dinlenecek zaman olsa
Geçmiş olsun bende öyleyim valla gecmeyede geçmiyor çaya limon sıkıp içiyorum o biraz iyi geliyor birde parol aliyorum o kadar gebelikte başka bişey yapılmıyor malesefki
Annenizin durumu nasıl daha iyiye gidiyor mu
Malesef aynı ne ileri ne geri . 20 gün oldu yoğun bakımda halen. Çok yıprandım bu dönemde
Boyun fitigim da koluma elime vurdu acile indim . Gebelik olduğundan bir şey yapamayiz dediler birde o acıyı cekiyorum. El parmaklarım sızlıyor parmaklarima vurdu ağrı
Allah sabır versin
Amin amin
Kizlar burnum tikali hapsirik öksürük krizlerine giriyorum resmen uzerimde halsizlik ve iştahsizlik var hic bise yiyemiyorum 29 haftalik hamileyim. Nasil yapayim ne yapmaliyim sizde boyle bir durum yaşadiniz mi
Merhaba canım bende iki gündür öyleydim boğazıma sabah akşam vikis sürdüm yazmayla bağladım bol bol.sivi tükettim ballı süt içtim eşim karışım yaptı oda iyi geldi pekmez bal limon çok az mandalina sıkmış ılık su eklemis çok sıcak değildi belki sende işe yarar diye söylemek istedim geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin
Sıcak banyo ve buhar solunması burun tıkanıklığını rahatlatabilir. Tuzlu su spreylerinin tekrarlanan kullanımları,burun mukozasını büzüştürebilmeleri nedeniyle ve burnun temizlenmesine yardımcı olduklarından, oldukça faydalıdırlar Bol sıvı tüketin Su, limonlu çay, meyve suyu ve sıcak çorba içmelisin bol sıvı tüketmek burun akıntısı, mukus salgılarını ve halsizliği azaltacak, iyileşme sürecini hızlandirir ve öksürüğün azalmasını sağlayacaktır Bol bol dinlen hastalık bedeninizi zorlayacaktır
Şuanda geçti gibi çok şükür iyiyim
Bol bol dinlenin sık sık ateşinize bakın
Peki kizlar grip aşısı olmalimiyiz.E nabizda bana çıkmış aşı.Sanirim hem hamile olduğum için hemde kronik hastalıkların olduğu için.Grip aşısı olup olmamakta kararsızım.
O belli bir sure sonra herkese cikiyor esime bana ve cocuklarada cikmis bede kararsızım doktor kontrolün yakinsa bi danis istersen bizide aydınlatırsın yada yaltiran gebeler var ise bize yardimci olabilirler
Doktor kontrolüm yarın.Ben bı konuşayım doktorlar bakalım ne diyecek.Ona göre yazarım burdan
Ballı süt boğazını yumuşatır, içebilirsin
33 haftamda grip olmuştum ateşim vardı burnum akıyordu. 12 gün böyle sürdü. İlk hastalandığım gün doktora gitdiğimizde, suyumun bulandığını öğrenmiştim. Ateşimi bu 38 olması,bebeğimin suyunu bulandırmıştı. Doktor iyi değil falan dedi,12 gün böyle sürdù hastalığım . Bu süreçte tedavi gördüm. Grip için. Şükür evladım kucağımda Sende korkma,iyileşmene bak kötü düşünme.
Dotkorum bana yeşil lahana doğra ye dedi,bedenin güçlensin diye. Doğrayip yiyordum hergun. Hergun annem kaynar suyu ılık edip veriyordu iciyordum. Oda iyi geliyordu . Kızılcık reçelelini çayıma katıp içiyordum gripe iyi geliyor canım tavsiye ederim.
@Bahar.80 geçmiş olsun canım.