26.3 günlük hamileyim dr soğuk algnlığndan dolayı bebeğinin gelişimin de sıkıntı ola bilir dedi bişe olurmu
Bence ateş çıkmadığı sürece bir sey olmaz bu dönemde ilaç da kullanılamıyor bol bol dinlenin ![]()
Ateş olmadığı sürece korkmayın ![]()
Altan enfeksiyon normalde
Merhaba kızlar bugün çok kötü grip oldum ve sürekli hapşırıyorum bide bütün bedenim ağrıyor sizce bebeklere zarar veririmi tüp bebek ile 7 haftalık hamileyim
Bol bol dinlen ve su içmeyi ihmal etme. Bu aralar salgın var. İnşallah kısa zamanda atlatırsın
İnşallah bebeklerime zarar vermesin de
Çok ağır grip olmadığı sürece zarar vermez
Son haftalarda ben de hastalanmıştım benim ateşim de vardı diye suyum bulanmıştı
Geçmiş olsun arkadaşım bol bol dinlen eşin corba yapsın ballı sut limonata iç inşallah hemen atlatırsin. Ara sıra ateşini ölç
Ateş olmadığı sürece korkmayın. Yüksek ateşiniz olursa hemen acile gidin
Onun dışında bolca dinlenin, sıcak ballı süt iyi gelecektir ![]()
Geçmiş olsun ![]()
Çok geçmiş olsun canım valla bende zor atlattım hala bı kırgınlık var Dr bana ağrın çoğalırsa bir KBB uzmanı görmesi gerekiyor dedi ben o kadar ağrıma rağmen dayamaya çalıştım ballı ılık su limonlu soda sarımsaklı yoğurt vs idare ettim aile boyu yatak döşek olduk ama ben hep ayaktaydim hepsinin peşine kosturdum ![]()
Allah yardımcınız olsun inşallah bn de 3 gündür perişannm doktrm elinden geldiğince oksurme hapşırma diyo bnmki riskli gebelik yüzden resmen işkence çekiyorum inşallah bebeklirme bsy olmadan atlatırım
Amin canım dinlen bol bol yapicak bir şey yok
19 haftalık gebeyim. Soğuk algınlığım var. Sizce ne yapmam gerekiyor
Bol bol su icmelisin meyve ye çünkü ilaç kullanilmiyor maalesef ayaklarini sicak tut saclarini islak birakma en onemlisi bol bol dinlen
Çok teşekkür ederim ![]()
Selamün aleyküm güzel bacılarim o kadar fena üşüttüm ki anlatamam her yerim ağrıyor boğazim uyuyamıyorum ıhlamur ve parola geçmiyor nasıl çabuk iyileşe bilirim acaba
Merhabalar ben de gribim malesef.Ilık suya limon bal,ıhlamur,nane limon ve sürekli su içip boğazımı nemli tutmaya çalışıyorum.Malesef çok geç zaman da geçiyor ilaç kullanmadığım için.Okulöncesi öğretmeniyim bu yüzden sık hastalanıyorum
Birde tuzlu gargara spreyi yaptım kendime oda rahatlatıyor.Tabi boğazınızda aşırı derecede enfensiyon yoksa bu dediklerim işe yarıyor.Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
Benim gibi olmuşsun bacım salginmis görümcem gorumcemin çocuklar komşu hep böyle ama bende ekstra kesilmeyen öksürük sürekli burun akıntısı hapşırma eklem ve bölge ağrısı baş ağrısı halsizlik var öksürük çok zorluyor
Rabbim hepimize yardım etsin şifa bekleyen herkese şafi ismi hürmetine şifa versin ben her yöntemi deniyorum daha geçmedi gittikçe artıyor