Merhaba Aramıza hoşgeldin kardeşim Amin Allah razı olsun Sanada acil şifalar olsun inşallah güzel kardeşim ![]()
boğazım kaşiniyor evde gargara yok ama haftaya gideceğim inşallah
Ballı sütle yumuşatabilirsin bogazını ılık su iç nane limon falan icmeyi dene ben 2 aydır doğumdan beri hastayım gecmeyen bir grip var ilaç içememek de zorluyor bizi Allah yardımcımız olsun cok gecmis olsun canım benim
Oy kıyamam sana Ya şaafi celle celaluhu Rabbim şifa bekleyen tüm ûmmeti Muhammed’e şafi ismiyle şifa versin valla eşimde oldu küçük kızım iyi ondan uzak duruyoruz
Aramıza hoşgeldin canım meslektaşız ne güzel
gebe misin kaç haftalık ne kadar yolunuz kaldı ![]()
![]()
Allah sanada şifa versin canım benim sen birde emziriyorsun oda Zor Allah yar ve yardımcın olsun inşallah denicem sağolasın![]()
![]()
Bilen bilir burda ben doğumdan beri bir türlü düzelemedim enfeksiyon dolaşıp duruyor vücudumda dogumdan sonra grip oldum öksürük falan sonra dedim tamam iyi oldum 2 gün sonra birden tekrar hastalandım 40 derece ateşlerle yattım tekrar grip oldum daha o gecmeden dişim apse yaptı yanağım kocaman oldu bogazıma kadar şişti apse ağzımı acamadım pipetle çorba içtim daha 2 gündür yavaş yavaş yemek yemeye başladım hamilelikde ve emzirme döneminde bağışıklık düşüyor cookk dikkat ettt bol bol c vitamini all
Ballı süt iç arkadaşım.
Tuzlu suyla gargara yap boğazına iyi gelir.
Kızılcık reçelini çayına kat iç oda gripe iyi geliyor ama ev yapımı daha iyi etki gösteriyor .
geçmiş olsun canım
@Hülya61
Allah şifani. Versin inşallah bol bol yiyorum valla
Allah razı olsun canım kızılcık reçeli ev yapımı bulamam ama hastaneye gidecem
Aleyküm Selam . Bende ayni durumdayım çok fena grip yani kafamı kaldıramıyom. Kendim ilaç almadan geçirmeye çalıştım olmadı . Bebeğe bişey olur diye korktum doktora gittim ilaç yazdı
Hoşbuldum canım🪻22 haftalık hamileyim![]()
İyi akşamlar canım aramıza hoşgeldin ![]()
@Aslıhannn çok geçmiş olsun çok kötü bir salgın var bol bol sıvı ve meyve tüketin dinlenin
Çok geçmiş olsun canım bu öyle bir salgın ki hiç bir şey fayda etmiyor
Hoşbuldum canım🪻Çok teşekkür ederimmm.Aynen dediğin gibi yapmaya çalışıyorum![]()
Rabbimm sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ![]()
kız mı erkek mi bebis
Şu an o kadar ateşim var ki eşimin işten gelmesini bekliyorum ağri kesici ile olacak iş değil çok sağ ol canım
İstersen bı ılık duşa gir iyi gelir
Aminnn
Hepimizin inşallah
Erkek olacak kısmetse![]()
Canım benim duş iyi gelebilir evet ama çok çok kötüysen doktora bir git istersen.İnşallah çabucak atlatırsın ![]()
Oyy maşallahh güzel olur hersey inşallahh ![]()
![]()