Soğuk algınlığı ve gripte ne yapmak gerekiyor

Merhaba Aramıza hoşgeldin kardeşim Amin Allah razı olsun Sanada acil şifalar olsun inşallah güzel kardeşim :rose::heart: boğazım kaşiniyor evde gargara yok ama haftaya gideceğim inşallah

1 Beğeni

Ballı sütle yumuşatabilirsin bogazını ılık su iç nane limon falan icmeyi dene ben 2 aydır doğumdan beri hastayım gecmeyen bir grip var ilaç içememek de zorluyor bizi Allah yardımcımız olsun cok gecmis olsun canım benim

1 Beğeni

Oy kıyamam sana Ya şaafi celle celaluhu Rabbim şifa bekleyen tüm ûmmeti Muhammed’e şafi ismiyle şifa versin valla eşimde oldu küçük kızım iyi ondan uzak duruyoruz

1 Beğeni

Aramıza hoşgeldin canım meslektaşız ne güzel :smiling_face: gebe misin kaç haftalık ne kadar yolunuz kaldı :smiling_face::two_hearts:

1 Beğeni

Allah sanada şifa versin canım benim sen birde emziriyorsun oda Zor Allah yar ve yardımcın olsun inşallah denicem sağolasın​:heart::rose:

1 Beğeni

Bilen bilir burda ben doğumdan beri bir türlü düzelemedim enfeksiyon dolaşıp duruyor vücudumda dogumdan sonra grip oldum öksürük falan sonra dedim tamam iyi oldum 2 gün sonra birden tekrar hastalandım 40 derece ateşlerle yattım tekrar grip oldum daha o gecmeden dişim apse yaptı yanağım kocaman oldu bogazıma kadar şişti apse ağzımı acamadım pipetle çorba içtim daha 2 gündür yavaş yavaş yemek yemeye başladım hamilelikde ve emzirme döneminde bağışıklık düşüyor cookk dikkat ettt bol bol c vitamini all

Ballı süt iç arkadaşım.

Tuzlu suyla gargara yap boğazına iyi gelir.

Kızılcık reçelini çayına kat iç oda gripe iyi geliyor ama ev yapımı daha iyi etki gösteriyor . geçmiş olsun canım​:pray: @Hülya61

2 Beğeni

Allah şifani. Versin inşallah bol bol yiyorum valla

1 Beğeni

Allah razı olsun canım kızılcık reçeli ev yapımı bulamam ama hastaneye gidecem

1 Beğeni

Aleyküm Selam . Bende ayni durumdayım çok fena grip yani kafamı kaldıramıyom. Kendim ilaç almadan geçirmeye çalıştım olmadı . Bebeğe bişey olur diye korktum doktora gittim ilaç yazdı

1 Beğeni

Hoşbuldum canım🪻22 haftalık hamileyim​:smiling_face:

İyi akşamlar canım aramıza hoşgeldin :heart::bouquet: @Aslıhannn çok geçmiş olsun çok kötü bir salgın var bol bol sıvı ve meyve tüketin dinlenin

1 Beğeni

Çok geçmiş olsun canım bu öyle bir salgın ki hiç bir şey fayda etmiyor

1 Beğeni

Hoşbuldum canım🪻Çok teşekkür ederimmm.Aynen dediğin gibi yapmaya çalışıyorum​:pray:

1 Beğeni

Rabbimm sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :heartbeat::heartbeat: kız mı erkek mi bebis

Şu an o kadar ateşim var ki eşimin işten gelmesini bekliyorum ağri kesici ile olacak iş değil çok sağ ol canım

1 Beğeni

İstersen bı ılık duşa gir iyi gelir

1 Beğeni

Aminnn :pray:Hepimizin inşallah​:purple_heart:Erkek olacak kısmetse​:melting_face:

1 Beğeni

Canım benim duş iyi gelebilir evet ama çok çok kötüysen doktora bir git istersen.İnşallah çabucak atlatırsın :pray:

Oyy maşallahh güzel olur hersey inşallahh :two_hearts::two_hearts:

1 Beğeni