Soğuk algınlığı ve gripte ne yapmak gerekiyor

Bol bol dinlenin, eşiniz size mandalina soysun çorba pişirsin :innocent:

Sağol canım benim gittim zaten antibiyotik verdi ilerlemiş enfeksiyon geçmez diye parolla iç bol bol dinlen soğuk almamaya çalış dedi

Aldım canım ama geçmedi acile gittik dayanamadim

1 Beğeni

Çok çok geçmiş olsun canımm …Çabucak atlatırsın umarım :pray::purple_heart:

1 Beğeni

Merhabalar hamile olduğumu ògrendigimden beri bi grip sendromu bindi üzerime özellikle burun tıkanıklıgı önerisi olan varmi 3gun 1 hafta geciyor zsonra yine ayni

1 Beğeni

Burun damarlarinda genisleme oldugu icin goruluyor genelde, okyanus suyu kullan her gün

1 Beğeni

Allah allaa hic aklima gelmez nereye gittiysem c vitamini al diyip eve gönderdiler

1 Beğeni

Hamilelik sırasında burun tıkanıklığı, hormonal değişiklikler ve vücutta artan kan hacmi gibi faktörlere bağlı olarak ortaya çıkabilir. Bu durum genellikle zararsızdır ve alınabilecek bazı önlemlerle hafifletilebilir:

1. Bol Sıvı Tüketimi: Yeterli miktarda su içmek, vücuttaki sıvı dengesini sağlamaya yardımcı olabilir ve burun tıkanıklığını hafifletebilir.

2. Nemlendirici Kullanımı: Oda içinde nemlendirici kullanmak, burun mukozasını nemlendirerek tıkanıklığı azaltabilir.

3. Tuzlu Suyla Gargara: Tuzlu suyla gargara yapmak, boğazı rahatlatarak burun tıkanıklığına yardımcı olabilir.

4. Nazal Spreylerin Dikkatli Kullanımı: Doktorunuzun önerisi üzerine, hamilelikte güvenli olan nazal spreyleri kullanabilirsiniz. Ancak bu tür ürünleri aşırıya kaçmadan ve uzun süreli kullanımdan kaçının.

5. Başınızı Yüksek Tutmak: Yatarken başınızı yüksek tutmak, burun tıkanıklığını azaltabilir.

Hamilelikle ilgili herhangi bir sağlık sorunuyla karşılaştığınızda, doktorunuzla iletişim kurmanız önemlidir. Özellikle reçetesiz ilaçlar ve tedavi yöntemleri konusunda profesyonel görüş alınmalıdır.

2 Beğeni

Merhaba @Aslıhannn hoşgeldiniz :bouquet:

1 Beğeni

Günaydın canım nasılsın nasıl oldun iyi misin

Geçmiş olsun arkadaşım :pray:

Aramıza hoşgeldin :tada: @Aslıhannn

1 Beğeni

Gece yatarken odaya soğanı ikiye kesip koy. Üstüne de karanfil tohumları koy. Müthiş açıyor burnu ve doğal bir yöntem

1 Beğeni

Bolca meyve, bolca su iyi gelebilir

Ballı süt de iyi gelecektir

Geçmiş olsun :pray::pleading_face::heart:

Teşekkür ederim hoşbuldummm🪻🪻🪻

1 Beğeni

Hoşbuldummm🪻:purple_heart:

1 Beğeni

Boğazim çok kötü günaydın canım ilaçlarımı alacağim birazdan inşallah Allah şaafi ismiyli şifa bekleyen herkese şifa verir banada

2 Beğeni

Sağol canım benim​:rose:

1 Beğeni

Sağol canım benim hamişler hasta olmasın inşallah​:rose::heart:

1 Beğeni

Ah kıyamam o çok zor ya tükürüğün bile canını yakıyor benim öyleydi ılık ballı su içiyordum bı nebze iyi geliyordu ben süt sevmiyorum sen süt ile içebilirsin ve ağzını sürekli gargara yap oda iyi tuzlu su ile yada sirkeli su ile

2 Beğeni