Soğuk algınlığı ve gripte ne yapmak gerekiyor

Bişey sorcam bu hastalığın çocuğa bi zararı olmaz dimi?:confused:

2 Beğeni

Hayır olmaz canım Rabbim onu öyle koruyorki çok şükür elhamdülillah

2 Beğeni

Çok şükür ya Leylacım içimi rahatlattın​:heart: Anneliğe bu kadar çabuk alışacağımı ben bile düşünemezdim hep kendimi düşünen ben şimdi bu kadar ağrıma rağmen ona bişey olmasın diye dua ediyorum​:smiling_face_with_three_hearts::palms_up_together:

2 Beğeni

Rica ederim canım benim ilk gebelik mi?

1 Beğeni

Evet canım ilk. Bi düşük yapmıştım daha önce

1 Beğeni

Anladım canım önceki kaybın için çok geçmiş olsun :rose::bouquet:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim Canım​:smiling_face_with_three_hearts::rose:

1 Beğeni

Ateş olmadığı sürece korkmayın :blush:

1 Beğeni

Ateşim de oluyo geceleri galiba. Sabah uyandığımda dudaklarım kan içinde oluyo​:confused:

1 Beğeni

Sağol canım Allah razı olsun vallahi öyle kızımla ilgilenemiyorum çocuk perişan oldu eşiminde baba annesi vefat etti oda cenazeye gitti sütü bende sevmiyorum

2 Beğeni

Ben dün acile gittim ölüyordum ultrasona verdi doktor bebeğin keyfi yerinde annesi çok hareketli hissediyor musun dedi evet dedim hocam enfeksiyon ciddi boyutlara ulaşmadikça bebeğe Bir zararı yok ama tüm gebelere tavsiyem evde ıhlamur içerim geçer yapmayın doktorunuza ilk önce gidin danışın benim gibi ilerlemesin

2 Beğeni

Rabbim yardımcın olsun​:palms_up_together:Ben doktora gittim zaten ilaç yazdı. Benimkide hareket etse bende içim rahat olucakta. Benimki daha hareket etmiyo o yüzden acaba oda mı zayıfladı falan diye düşünüyom​:woman_facepalming:

2 Beğeni

Ayrıca korkmayın 6 düşük yapmış biri olarak söylüyorum ki 4 tanesi karnimda öldü Allah aze ve celle nasip gördüğü sürece hiç bir şey olmuyor benim inancım hep bu yönde oldu​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Kaç haftalık bebiş canım?

2 Beğeni

Yok zaten düşük yapacağımı sanmıyorum ama işte ben hastayım acaba o nasıl falan diye düşünüyorum​:woman_facepalming:

18+6 canım

Annelik işte Rabbim öyle bir merhamet aşılıyor ki kurban olurum rahmetine​:heart:

1 Beğeni

Ne ara büyüdüm ne ara annelik duygusunu üstlendim bende anlamadım​:face_holding_back_tears::heart:

1 Beğeni

He valla teyzesi her bebek farklı ben şu an17+6 oldum ama tabi benim düşüklerle beraber 11 gebeliğim senin hissetmemek normal önce ki hamileliğimde kızımda 6. Ayda hissettim ama oğlumu çok erken hissetmeye başladim 3 aylıktan beridir hissediyorum korkmana gerek yok yani normal​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Bi işaret verse anne iyiyim diye bende rahatlicam da illa gıcıklık yapıyo​:joy::heart:

1 Beğeni