Aşırı ağrın var ise KBB uzmanına muayene olmalısın onlar uygun ilacı veriyo
Kekik çayını ben reglim sökülsün diye içiyordum ve bildiğim kadarıyla hamilelikte içilmemesi gerekiyor. Ihlamur içebilirsiniz onun yerine
Ağridan ziyade öksürüğüm çok var hele gece uzanıp yatamiyorum bile yattiğim zaman çok siddetleniyo
Anladm canm teşekkür ederim
Amin Allah razi olsun![]()
Bu arada öksürük icin bir bucuk bardak suyu kaynatip üzerine 1 bucuk kaşık kuru tut koyup demlemeye bırakın, kaynatmadan normal demleme yöntemiyle yani, biraz dem alinca icin. Ben bronsiti onunla yendim Allah in izni ile tabi basta. Sadece öksürük de degil bir cok sıkıntıya sifadir kuru dut suyu
Çok teşekkür ederim mutlaka deniycem çünkü dayanilcak gibi değil öksürdükçe kasıklarima kramp giriyo
Rica ederim faydam olursa ne mutlu bana![]()
Crp değeriniz kaç çıktı bende sizin gibiydi hatta daha kötü asla uzanamıyordum 1 ay uykusuz kaldım çok şiddetli öksürmekten devamlı kusuyordum en son yatışımı yaptılar 5 gün ciğerlerime inmişti enfeksiyon çünkü
İnanın tahlil bile yapmadılar bende şu an sizin gibiyim 3 gündür ne uyku düzenim var ne yemek yiyebiliyorum ben zaten çok zor kusan biriyim ama öğürtüden duramıyorum
Benimde acilde yapmadılar ama ben ısrarla yapmak istedim zorla yaptırdım resmen . Sonra değerlerim çok yüksek çıktı kadın doğuma gittim oda göğüs hastalıklarına yönlerdirdi aşırı yüksek çıktı ilaç verdiler iyileşir gibi oldum ilaç bitince tekrar aynı oldum çünkü ciğerlerime inmişti. Bu sefer ilaç kullansanda tekrar tekrarlayabilir dediler yatışımı yaptılar tabi öncesinde kadın doğum doktoruma sordu oda en iyisinin bu olacağını söyledi enfeksiyon dahada ilerlerse bebeğe zarar verir yoksa dedi.birde verilen ilaçlar gebeler için verilen ilaçlardı .
Bende çok zor atlattım günde bir kez zencefilli bal yapıp içiyordum tavuk haşlama içince vucut kırgınlığıma çok iyi geldi ilik su çok iyi geliyor boğaza geçmiş olsun umarım biran önce atlatırsın
Teşekkür ederim ![]()
![]()
Valla sen öyle diyince bende gittim tekrar az önce normal değerde dediler 5 çıkmış çok geçmiş olsun canm sana da benimde ilk evlendigim zaman öyle olmuştu şaka gelir 2 ay boyunca duramamistim öksürükten devlette hep geri gönderdiler bişey yok diye en son özele gittim enfeksiyon bütün vücuduma yayılmaya başlamış 3 ay ilaç tedavisi görmüştüm öyle geçmişti
Çok şükür canım enfeksiyon çıkmamış sende. zaten olması gereken 5 .benimki 150 çıkmıştı .iyi yaptın gitmekle en azından için rahatlamıştır .insan hamile olunca çok korkuyor çünkü
Aynen canm insan daha çok korkuyo hamilelikte öksürdükçe kasıklarima kram giriyo ya sanki bebeğe bişey olacakmış gibi geliyo
Yok için rahat olsun canım öksürürken kasıklarına kramp girmesi çok normal
Kızlar üşüttm ve ne iyi gelir bilmiyorum bol bol sıvı tüketiyorum ama geçmiyor tavsiye verir misiniz?
Canım geçmiş olsun
bol bol c vitamini içeren meyveler tüket ılık ballı süt iç
Ben arkadaşın verdiği kuru dut tarifini yapıyorum dünden beri bu gün daha rahat öksürüğüm eğer öksürük varsa deneyebilirsin bence