Soğuk algınlığı ve gripte ne yapmak gerekiyor

Soğuk alginligim var yoğun çalışıyorum bugün izin aldım ama heryerim dökülüyor başım ağrıyor öle kötüyüm ve 10 yaşında oglumdan başka kimse yok eşim işte hamileyim biliosunuz 7 haftalık antibiyotik verdi buqun doktorum boğazların çok kötü dedi içtim ama çokda korktum napabilirim baska

Sizi etiketlediğim yere bakarsanız fayda görürsünüz inşallah çok geçmiş olsun

@Elifzynp

Zararlı degilmi gebelikde

Netten baktım zararı yazmiyo doktorum da ballı zencefil çayı ıhlamur flan dedi onları kullandım karışık bitki çayı ada çayı kekik çayı bunlar zararliymis

Canım bol bol sıvı tüket. Sıvı alımını aksatma, bir de ateş olmasın diye parol veriyorlar. Ama ateşine de bak muhakkak.

1 Beğeni

Bende de aynı sorunlar var. Ihlamur rahatlatıyor. Ayrıca burun tıkanıklığınız varsa suyu kaynatıp içine nane yağı damlatıp soluyabilirsiniz. Boğazıma çörek otu yağı sürüyorum. Tuzlu suyla gargarada iyi gelir. Bol bol sıvı tüketmeye çalışın. Ben ayrıca suya limon da sıkıyorum. Ben ilaç kullanamadığım için bu yöntemleri deniyorum. İyi geliyor.

1 Beğeni

Evet doğru bak bana da doktor bitki çayına izin vermiyordu ama yap kokla burnun açılsın diyordu. Buharda yapabilirsn burnun için.