Soğuk algınlığı ve gripte ne yapmak gerekiyor

Merhaba hanımlar 15 haftalık hamileyim grip boğaz ağrısı ve inanılmaz vücut ağrısı var dayanamıyorum artık doğal denediğiniz öneriler varsa yardımcı olursanız çok sevinirim​:disappointed_relieved:

https://forum.mucizeanne.com/t/hamilelikte-grip/225

Geçmiş olsun, bu yazıyı inceleyebilirsiniz :blush::heart:

Dut kurusu çayı, c vitamini efervesan halsizlik için, günde toplam 2 bardak bitki çayı Ihlamur kuşburnu. Ben bu şekilde atlatiyorum. Istirahat ve beslenme de önemli bol su ile.

9 haftalik hamileyim soğuk algınlığı grip için ne yapabilirim

Bol c vitamini meyve sıkma portakal suyu mümkünse istirahat Tavuk suyu çorbası Geceleri ılık ballı süt ben ilaçsız bu şekilde atlattım biraz uzun sürdü ama ilaçsız geçti

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim :heart::heart::heart:

1 Beğeni

Kızlar dün gece başım çok ağrıyor du sonra sabah kaltim boğazım kulaklarım burnum tüm vücudum dökülüyor antibiyotik içmek istemiyorum varmı evde yapıp içe bileceğim birşeyler :face_with_head_bandage::sneezing_face::face_with_thermometer:

Ballı süt iyi gelir. Bol bol sıvı tüketin . Bide ne yerseniz çorba fln içine sarımsak atın bol acılı yapıp öyle için . Çok geçmiş olsun

1 Beğeni

Ben de hir hafta once aşırı derecede agrılarla grip oldum belimden bacakalrıma kadar agrıdan duramıyordum serum taktı doktor

Teşekkür ederim :rose:

1 Beğeni

Bende dayanamadım acile gittim çok şükür bebeğim iyi ama benim her yerim ağrıyor bacaklarım felaket ağrıyor serum taktılar ama hala hastayım :slightly_frowning_face:

Kizlar çok kötü grip oldum ve aşırı öksürüğüm var acile gittim ama malum paroldan başka bir şey vermiyolar şu an sizin onerebileceginiz çaylar falan varmi ıhlamur ve kekik çayi yapiyim dedim arkadaşım hamilelikte kullanılmaz dedi kararsız kaldım çok da rahatsızım önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim

1 Beğeni

Ihlamur içiliyor diye biliyorum canım

Normalde yapcaktim canm ama arkadaş da öyle diyince bilemedim ben hiç duymadım kekik ıhlamur icelmez diye

Ihlamur içiliyor asiri abartmamak koşulu ile, ben sabahlari cay yerine ihlamur yapıyorum ben de grip oldum , cok gecmis olsun tez zamanda toparlanin İnşaALLAH

Çok teşekkür ederim rabbim sizinde sifanizi versin inşallah

1 Beğeni

Çok geçmiş olsun pekmezin üzerine karabiber serpin için günde 2 yemek kaşığı yada kaynamış suyu alın 1 bardak içine 1 yemek kaşığı bal 3 4 damla limon suyu damlatıp için her gün hem öksürük geçer hemde boğazın tahriş olmasını engeller gribin geçer Allah şifa versin

Saglik ocagi ebemiz pastil, balli sut ve gunde 1 defa ihlamur önermişti. Gecmis olsun

Çok teşekkür ederim sağolun

1 Beğeni

Teşekkür ederim sağolun ıhlamur daha iyi olcak sanki yapiyim