Merhaba hanımlar, 9. Haftadayım ve çok kötü grip oldum. Vücut ağrılarım geçmiyor. Aynı durumda olan var mı? Varsa da nasıl geçti?
Nane limon iyi geliyor sıcak corabalar hafifletiyor biraz
Çorba da iyi gelir boğazınızı rahatlatır
Gribal bir enfeksiyon ataltıyorum üşütme gibi fakat hiç bir ilaç kullanamıyorum zencefilli nane limon ve ılık ballı süt içiyorum bebeğim de zarar görür mü 13 haftalık hamileyim
![]()
Hayır zarar görmez limonu fazla tüketmeyin tansiuon düşürür herşeyin fazlası zarar unutmayın
Bebişe birşey olmaz bende grip atlattım sıcak çorba ıhlamur zencefil bal bide üstüne terledim o şekilde 2 günde atlattım ben ayaklarını sıcak tut
Çok teşekkür ederim çok sağolun Allahım herkese sağlığını şifasını versin ![]()
Yüksek ateş olmadığı sürece korkmayın ![]()
16 haftalik hamileyim öksürük bogaz sisligi surekli kusma burun tikanikligi yasiyorum kac gundur gecmedi acile gittim ilac veremeyiz kendin atlat deyip sadece serum taktilar ama pek ise yaramadi ne yapmaliyim oneriniz varmi
Hoşgeldiniz aramıza, gebeliğiniz hayırlı olsun ![]()
Geçmiş olsun ![]()
Kızlar hasta olcak gibiyim soğuk aldım sanırım nane limon içsem bişey ölümü acaba normalde ıhlamur içmiştim geçen olduğum da da ama şuan evde yok acil ne yapabilirim ilerlemesin diye
Olmaz, içebilirsiniz. Geçmiş olsun ![]()
![]()
1,5 aylık hamileyim grip oldum napmam gerekiyor
Valla ben hamileliğim boyunca 3kere grip oldum ilaç kullanmadan geçmedi hiç biri![]()
Merhaba canım aramıza hoşgeldin ![]()
Gebeliğin hayırlı olsun ![]()
Geçmiş olsun canım bol bol c vitamini içeren meyveler tüket bol bol dinlen ıhlamur çayı iç ama günde bir kupa limonlu soda yapıp iç
Her sabah Portakal sıkıp içtim ballı süt içtim uyumadan önce. Tavuk çorbası da iyi hissettiriyor yediklerinizden tat almasaniz bile yemeye devam edin Bol bol meyve yedim hiç ilaç kullanmadım gecmesi biraz uzun sürdü ama ilaçsız geçti
Tamam tuğcecim çok teşekkür ederim
Hoş bulduk canım teşekkürler
İnşallah ilaçsız geçer canım ya direniyorum
Merhaba, hoşgeldiniz
Gebeliğiniz hayırlı olsun ![]()
Geçmiş olsun. Bolca meyve yiyin, ılık ballı süt tüketin. İyi gelecektir ![]()