Soğuk algınlığı ve gripte ne yapmak gerekiyor

Kızlar bişi yiyemiyorum içemiyorum grip oldum tat da alamiyorum evde bitkisel nasıl geçer acaba Dr ilaç vermedi hiç :face_with_raised_eyebrow:

2 Beğeni

Sıcak çay ,ılık su,sıcak çorba,ıhlamur

1 Beğeni

Ilık ballı süt deneyin bakalım, çok geçmiş olsun :pray:

Geçmiş olsun canım :two_hearts: Yarım su bardağı ılık su yarım limon suyu 2 tatlı kaşığı bal ve 1 çay kaşığı karabiber ekle karıştır iç

Veya 1 yemek kaşığı pekmez 1 tatlı kaşığı tereyağı erit ocakta sonra ılıt az limon damlat ye

Veya 1 Su bardağı ılık süt 1 çay kaşığı karabiber ekle iç

Boğaz ağrısı için birebir Ve günde bir bardak ıhlamur iç Bol bol c vitamini içeren meyveler tüket bol bol dinlen ve ılık su iç canım

3 Beğeni

kizlar cok hastayim ilac icmek istemiyorum ihlamur yaptim ictim ama onereceginiz bisey varmi

2 Beğeni

Size önerim kalın giymeniz ve portakal yada mandalina kabuğunu kaynatıp suyunu için şimdiden geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım

Bol bol c vitamini içeren meyveler tüket canım bol bol dinlen ıhlamur çayı iç Yarım su bardağı ılık su yarım limon suyu 2 tatlı kaşığı bal ve 1 çay kaşığı karabiber ekle karıştır iç Veya 1 yemek kaşığı pekmez 1 tatlı kaşığı tereyağı erit ocakta sonra ılıt az limon damlat ye Veya 1 Su bardağı ılık süt 1 çay kaşığı karabiber ekle iç Bol sıkılmış portakal suyu vs iç canım limonlu soda tüket canim

Merhabayın kızlar grip oldum iyileşmiştim şimdi tekrardan sadece öksürmeye başladım artık karnım ağrıyor ne yapabilirim ilaç içsem olur mu

3 Beğeni

Hamilelikte ilaç kullanmak yasak.

Sıcak çorba falan iç.

Geçmiş olsun

1 Beğeni

Geçmiş olsun canım :hugs: Yarım su bardağı ılık su yarım limon suyu 2 tatlı kaşığı bal ve 1 çay kaşığı karabiber ekle karıştır iç

Veya 1 yemek kaşığı pekmez 1 çay kaşığı tereyağı erit ocakta al üzerine limon damlat ye

Veya 1 su bardağı ılık süt 1 çay kaşığı karabiber ekle iç

Bol bol c vitamini içeren meyveler tüket bol bol dinlen ve ıhlamur iç

1 Beğeni

Teşekkür ederim denicem :heart:

2 Beğeni

Teşekkürler :heart:

1 Beğeni

Ben bunun için sana bişey önericem bizaat kendim uyguladim ve etkisi 4 5 gun içinde kesiyo hemen organik keçiboynuzu pekmezi sabah aç karnina 1 yemek kaşigina pekmez bir kaç damla limon sik iç ve akşam uyumadan once ayni şekilde uygula goruceksin etkisini emin ol

1 Beğeni

Her yerde dolaşan bir tarif var görenler bilir. 2 kök zencefil 2 kök zerdeçal 2 limon 1 portakal Az da karabiber Ve birazda bal Bu malzemeleri soyduktan sonra robotta çekip buz kaplarına koyuyorsunuz. Dondurduktan sınra istediğiniz zaman bardağa koyup üstüne kaynadıktan sonra az dinlenmiş suyu döküp karıştırıp içiyorsunuz. Ben böyle tarifleri severim şimdi ihtiyacımda var. Ama sorum şu ki içlerinde gebeliğe zarar verecek bir malzeme var mı miktar bakımından veya direk kullanmadıktan sonra sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama emin olamadım, bilen aydınlatırsa çok memnun olurum :blush::blush:

Zerdwçal icerisinde kan sulandirici madde bulunur dusuk riskini artirir ve midede bazi problemlere yol açar c vitanimi yuksek portakal ve kara biber bir arda kulanilmaz gebelikte cunku mide asit oranini yukseltir ve rahatsiz eder siz bilirsiniz yinede cunku gebelikte mideye baski uygulandiği için asiri yakici ve asitli yicekler gastrit hazimsizlik mide yanmasi gibi rahatsizliklari meydana getirir

1 Beğeni

Yani benim fikrim hamile bir kadinin bitki urunleri tuketmesi ve mide asitini aktif hale getiricek yicek ve iceceklerden fazla kariştirip tuketmemesinden yanayim bol sivi alimi pekmez tahin ve beslenmeye dikat etmesi yeterlidir meyvenizi sade tuketin portakal elma kivi muz vs limonu ise açik bi çayiniza sikin yada sicak suya sikip için

1 Beğeni

Bakterilerle hizli savaşan en büyük madde yoğurttur evde yapilmiş yoğurdu sabah akşam 1 er kase tuketebilirsiniz hem bebeginize hem size faydalidir bu saglikli gunler diloyorum geçmiş olsun​:innocent:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için. Küçük mandalina yedim de geçenlerde kıvrandım kaldım mideme dokunuyor hamilelikten beri zaten. Pekmezle karıştırıp içiyorum bende dengeliyor :slight_smile: Size de sağlıklı günler diliyorum :smiling_face::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Rica ederik ne demek :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Gripten kalan Geçmeyen Öksürügum var acaba napsam Dr ilaç vermiyor

2 Beğeni